Hvordan du renser dine makeuppensler?

AdobePhotoshopExpress_2015_01_11_09:07:20

 Hvordan du renser dine makeuppensler?

Min morfar havde det flotteste værksted. Der var alle mulige stykker værktøj. De hang i farveorden. De hang i størrelsesorden. De blev pudset, og der var så rent på det værksted i kælderen, ligeså rent som oppe i mormors fine stue. Jeg har ikke arvet min morfars flair for orden, men jeg har styr på mit værktøj.

Jeg bruger mit værktøj HVER dag. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden dem!

De er mine makeup-børster, pensler, linere. Jeg har ikke mange, men jeg har de bedste <3

Jeg passer godt på dem.

Jeg har investeret i god kvalitet fra starten – (nogle engang i 90’erne!) – og altid har jeg brugt denne rutine, som en ung Dennis Knudsen lærte mig på et makeup-kursus i 1993!

Min makeup-pensel-rutine:

Hver søndag går jeg på badeværelset. Dér tager jeg min bedste hårshampoo frem. Jeg fylder håndvasken op med al mit “-makeup-værktøj” – og begynder at fjerne bakterier og makeupsnask fra hårene på grejet. En lille klat shampoo til hver og een af penslerne – og derefter skylle godt og grundigt af i rindende, varmt vand. Jeg holder altid børsten med børstehovedet ned af, da der ellers kan dannes rust og bakterier i metal- eller -træ-delen,og desuden kan limen opløses – og børsten begynder at fælde- “nej fy da føj”, sådan sagde Dennis Knudsen dengang…

Derefter lægges værktøjet på et tørt viskestykke (de SKAL ligge ned -ikke stå op)- og dér på bliver de, til de er helt gennemtørre. Jeg vender dem engang imellem – og retter lidt på hårene, så de er lige og fine.

Jeg gør det helt og aldeles rutinemæssigt, som andre vander orkidéer hver søndag eller går i kirken…

Jeg får ingen blomstring af smukke orkidéer- ej heller mine synder tilgivet, men jeg tilfører aldrig bakterier til min hud eller i mine makeup-produkter med mit makeup-værktøj – og har derfor i mit ansigt kun bakterier i min mund – som jeg dog ikke blot eleminere hver søndag men to gange om dagen -og Karius og Baktus kan heller ik’ li’ hårshampoo…

Hvordan OG hvornår renser du dit værktøj? Lad mig høre. Lad os læse det…

Her HVER søndag – uden undtagelse <3

 

AdobePhotoshopExpress_2015_01_11_09:09:40

8 Comments
  1. Jeg er aaalt for dårlig til at få renset mine makeupbørster, og der går desværre også alt for lang tid imellem – måske jeg skulle gøre det til en vane at ordne det hver søndag ligesom dig? 😉

  2. Cecilie – I say go – set er så nemt, når det er en vane – og alt er bedre, når mandagen altid byder på rene pensler <3 Go go go - og meld endelig tilbage - hvis du bliver vanemenneske - som mig

  3. Uha, springer lige let hen over emnet her, for det sker bare ikke tit nok.. Senest har min store pige på 11 gjort det nogle gange, hun synes det er rigtig hyggeligt…
    Men, sidder du og mangler en ide til et indlæg en af de nærmeste dage, så har jeg lige fået en mail fra Matas om at der er -20% på Origins de næste 3 dage. Det kunne være så skønt med lidt Origins favoritter fra dig, gerne både hudpleje og make up 🙂

  4. Og der fik jeg så lige lyst til at bruge min aften på at rengøre værktøj! Specielt fordi jeg (i en alder af 32) døjer sindssygt med uren hud, så mon ikke det var et godt sted at starte… og skifte hovedpudebetræk 😉

  5. Jeg er faktisk begyndt at blive rigtig god til at huske det.
    Dog ikke så skemalagt som du, Ib, men jeg bruger meget de samme basis produkter, så det er kun 4.5.6 børster/pensler, der normalt er i brug til hverdag, så det tager jo ikke mange minutter lige at vaske dem og lægge dem til tørring ved siden af. Mht. rutinen så har vi samme rutine, – det fungerer bare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.