Hvorfor du skal tage en maske på?

Sponsoreret

Hvorfor du skal tage en maske på?

Jeg er ikke til fastelavn og tage udklædningstøj på. Jeg er ikke til den slags “maskerier”. Jeg er helt og holdent til masker, der gør huden bedre i ansigtet, og får mit sind i zen. SELVFORKÆLELSE er kodeordet. Det er ikke fordi jeg vil gemme mig, jeg vil forkæle mig selv og mit sind, hud og hele mig.

Jeg vil anbefale jer at MASKE løs her i vintertiden især, hvor vi er mere indendøre – mere foran tvet og i sofaen. Det er lige dér, vi kan slænge os og blive endnu mere lækre.

Jeg er både til sheetmasker og masker i tube/krukke. Jeg viser jer tit, hvordan jeg masker rundt herhjemme på Instagram, men jeg har nu (på opfordring) lavet et blogindlæg om de masker, jeg vil anbefale, af NOGLE af alle de masker, jeg har prøvet.

Jeg vil starte med at udpege nogle sheetmasker, der er værd at købe – der gør en forskel og som I skal overveje at lege med.

En økologisk K-beauty maske til 49 kroner

Whamisa Organic Seeds & Rice Fermented Hydrogel Mask with lactobacillus

Løfter, beroliger og reducerer fine linjer.

En unik blanding af fermenterede, økologiske ingredienser. Serummet i denne maske indeholder en blanding af økologiske ingredienser, som ris-, soya- og havre-fermenter, der hjælper med at forbedre hudens elasticitet samt give glød. Vegansk. Hydrogel form. Den sidder så fint på huden.

Forhandles hos Itsasmallworldbeauty.dk  (findes i tre varianter – jeg har prøvet dem alle og den brune med ris og frø er lige mig)

Brug: Rens huden grundigt. Masken kommer i to dele for en bedre pasform. Hydrogel’en glider på så dejlig nemt, og I kan gå rundt med den på. Lad masken sidde i 20 minutter inden den fjernes. Følg op med en creme. Masken skal ikke skylles af

En tør maske, der tør noget nyt

Face Dry Mask Treatment er sjov, for jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg har brugt dem alle, og jeg elskede det. Dét at der ikke er noget “vandigt”, og det blot ér en tør fornemmelse, er magisk. Først tænkte jeg “Kejserens nye klæder”, men så mærkede jeg min hud og så min hud – DER VAR TYDELIG forbedring i struktur, og huden overflade var blødere end blød – MED GLØD.  Masken har en patenteret vandfri teknologi og indeholder hele 87% aktive ingredienser som desuden virker i hele otte timer efter behandlingen.

BRUG: En maske – kan bruges tre gange. Det er nemt og så sidder masken PERFEKT (bla fæstnes den bag ørerne). Skal ikke skylles af bagefter. De aktive ingredienser virker i otte timer efter behandlingen. OG DET ER SANDT.

Med Face Dry Mask er der intet, der klistrer, det er så dejligt.

Sådan fungerer Dry MaskDry Mask-teknologien; med en innovativ metode, der implementere aktive ingredienser til huden, kaldet Wearable Skincare Technology (WST) og som indebærer at ingredienserne er indlejret i tekstil. Lyder smart – og er det. I kan læse mere om teknologien på denne hjemmeside (hvor masken er på tilbud).

Pris for tre masker (i en pakke til 9 behandlinger) kr 749 – kan bla købes i Matas

En ny serie i Danmark, der bla fås i Matas og hos Bootz

I Bootz og hos Matas fås Skin Republic online. I Skin Republic-serien findes 19 masker til ansigt, øjne, hænder, decolleté og fødder. Der er alt, hvad et “maske-hjerte” kan begære, og jeg har prøvet fire forskellige, og jeg kan ANBEFALE SERIEN. Køb I bare løs og forkæl jer selv.

Tjek “den gule” ud, hvis i vil booste huden med glød og plump-looket. Prøv også Neck+Decolletage Repair. WAUH.

De rareste, jeg kender (naturlig botox)

Naturlig botox, der holder, hvad den lover. Jeg kan se tydelig forskel før og efter brug af denne her (og I siger det samme – jeg der har købt på min anbefaling). Anti-aging og fugtgivende økologiske sheetmasker, der virker som naturlig botox. En forskel KAN ses. Huden bliver ligesom mere plump – og effekten holder nogle dage. God “Askepot-sheetmaske” før en fest (eller fotoshots).
Læs mere om den på Helsam’s hjemmeside. I kan også købe dem hos forhandleren i DK. Prisen er kr 379 for seks masker (og der er til 2-3 dages efterbehandling i poserne, hvor produktet påføres som serum). Super god investering.

I den kommende tid vil andre masker dukke op herinde – masker I alle mulige former. Glæd jer…

Ha’ en dejlig dag venner. Kram en fremmed – hvis I tør – eller en derhjemme.

Mærk verden – ved berøring og HUSK SELVFORKÆLELSE. Vær gode ved jer selv. I skal have det godt

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>