I will not be deleted

Reklame

I will not be deleted

“Vil du dele dette budskab Ib? på dine platforme”?. Ja, for er der nogen, der er ung med de unge  og nede med de cool’e, så er det da mig.

Selvfølgelig sagde jeg JA. OG I VED GODT, at jeg ikke – slet ikke – siger ja til at dele det hele. Men noget rammer mit hjerte, og så skal det ud…

Hva’ søren er det ikke den gamle in the corner? Jo det er <3

RIMMEL – (mit gamle Matas-hjertes ungdoms-brand”) LANCERER GLOBAL KAMPAGNE MOD DIGITAL MOBNING – og de kalder kampagnen;

I WILL NOT BE DELETED

Kampagnen er blevet til for at sætte fokus på de millioner af mennesker verden over, der oplever digital mobning, og det synes jeg, er væsentligt, vigtigt og sådan et emne skal der mere fokus på.

1 ud af 4 kvinder har oplevet digital mobning, der gik på deres udseende. Det betyder, at vi alle kender nogen, som har prøvet det. Med kampagnen I will not be deleted slår Rimmel et slag for at bekæmpe digital mobning. Kampagnen indeholder sande historier og viser, at digital mobning sker blandt alle befolkningsgrupper.

“Rimmel har et klart mål om at inspirere folk til at eksperimentere og udtrykke sig med makeup, så de kan vise, hvem de er. Vi er imod snæversynede skønhedsidealer, imod at folk bliver latterliggjort, dømt og kritiseret på grund af deres udseende, og denne opførsel manifesterer sig i høj grad i dag i form af digital mobning,” siger Sara Wolverson, der er Vice President i Rimmel Global Marketing hos Coty.

11.000 kvinder

I 2017 interviewede Rimmel 11.000 kvinder i alderen 16-26 år om deres oplevelser med digital mobning. Undersøgelsen viste, hvor stort problemet i virkeligheden er og fortæller om, hvor ødelæggende digital mobning er for de unge menneskers liv. Jeg bliver så ked af det, når jeg hører om det, for vi er jo alle blot mennesker.

“Sidste år blev der slettet 115 millioner billeder fra de sociale medier på grund af digital mobning. Da vi blev klar over omfanget af problemet, følte vi, at vi blev nødt til at råbe op om det – så tilpas højt, at alle kan høre, det ikke er okay at nedgøre nogen på grund af deres udseende eller den måde de har valgt at udtrykke sig selv,” siger Ankita Sayal, der er Global Digital Director for Rimmel

Emiliemalou og Emil

Emiliemalou og Emil Olsen er de to danske, unge mennesker med mange følgere, der er med i Rimmels kampagne. DE SMUKKE UNGE MENNESKER – GID DE LÆNGE LEVE MÅ, og gid de altid tør skille sig ud, være andeledes, gider lege med makeup og farve deres hår grønt. For hvor ville verden være farveløs og kedelig uden de unge mennesker, der med frygtløshed, mod og nerve tager favntag med livet og maler det i alle farver.

Jeg hepper på de unge, og derfor er jeg en lille del af kampagnen med et billede, hvor der står printet I WILL NOT BE DELETED, for det vil jeg ikke, og selv en som mig – en gammel pige på snart 48 år, har oplevet mobning, og det er så ondt og barskt, at ingen skal finde sig i det. Vi må stå sammen – ung som gammel – vi vil ikke finde os i det.

Vær jer selv og lad os sammen stå ved os selv.

Ibbe

#WEwontbedeleted #Iwillnotbedeleted

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>