IBbyheart 8 år // Visit Ib blev til virkelighed

Reklame

IBbyheart 8 år // Visit Ib blev til virkelighed

Anette, Gitte og Heidi – de tre vidunderlige vindere

Kender I det? med at det bare føles så perfekt, at man tror, man drømmer??? Sådan har jeg haft det idag. Helt ærligt…

Ikke i min vildeste fantasi kunne jeg have ønsket mig en bedre 8 års fødselsdag for min blog. Jeg har været i det bedste selskab med de tre vindere af VISIT IB (Gitte, Anette og Heidi)
DET HAR VÆRET FULDSTÆNDIG FANTASTISK.

Først var der Jan og Anja

De to klargjorde alt til dagen. Jeg sagde, hvilke farver, der skulle være, og hvad de skulle bruge, og de var mine arme og ben. Anja var på overnatning her – og idag blev hun og hjalp til – og gjorde det muligt, at jeg bare kunne sætte mig og tage imod og VÆRE.

Så kom Anette. Det var love at first sight, og noget så fedt at se en, jeg har skrevet med – og så møde hende i virkeligheden. Så kom Gitte, og Gitte har jeg mødt før i 2006 i forbindelse med healing (Reiki). Da hun kom gående mig i møde på vores tagterrasse, var jeg ved at tude, for det var ligesom at komme hjem til en tryg havn – at være i hendes favn (et kram). Åh. det var så rart og hjerteligt. Så kom Heidi, og vi har fødselsdag samme dag (13.01), vi hedder det samme – og vi har begge MS – what are the odds??? Jeg havde det med det samme godt i hendes selskab – og nu var vi alle fire samlet.

Så blev der hygget…

Så blev der hygget igennem, snakket, grinet – og langet en stor mængde komplimenter og gode historier henover bordet. Åh, jeg vil mindes alles ord med den største taknemmelighed og glæde…

Jeg havde købt blomster til dagen – og pyntet med balloner
Bare lidt godt til ganen mens vi hygger og snakker…
Vi grinede rigtig meget <3

Gaver og GoodIBBags

Jeg havde ikke lige tænkt på, at jeg skulle “begaves” – men åh hvor jeg blev forkælet. Jeg fik de mest betænksomme og flotte gaver (der var også godbidder til Fjolle og øl og chokolade til Jan). Gaverne:

 • en Benefit øjenbrynsmascara, som jeg havde sagt i en LIVE, at jeg ønskede mig, når jeg havde råd
 • de smukkeste blomster i en flot dekoration
 • special-øl til jan the man
 • en sød PIPfugl med næsen i sky i det smukkeste træ
 • en smukt malet billede af Fjolle, som er så spot on perfekt og fantastisk
 • Peter Beier Chokolade

GoodIBbag’en gik også rent hjem. Vi nåede at snakke om alle produkterne, og de blev meget glade for den. De kan selvfølgelig skrive til mig altid – for råd om brug af lækkerierne.

Sikke nogle smukke gaver
Fjolle hænger allerede på væggen.

Vi ses igen

“Så tager vi tunmousse med” citat Gitte. Anette og Gitte gik forrest ud af døren, og de blev enige om, at vi alle skulle mødes igen – en sommerdag på min terrasse. Det vil jeg elske. Vi havde det så dejligt sammen. Vi er voksne kvinder – med levede liv – og vi rummede hinanden idag – og nød selskabet. Tænk, hvor heldig jeg er, at disse tre kvinder repræsenterer JER, der følger IBbyheart. Jeg kunne ikke være mere stolt – og ydmyg.

De blev glade for de fantastiske GoodiBbags – jubiiiii Se lige nogle flotte piger <3
“Så tager vi tunmousse med” citat Gitte…
Godnat og tak for idag, nu tager mig og Fjolle os lige en lur – hånd i pote – mens vi smiler i søvne

EN DAG AT HUSKE

DET HAR VÆRET EN VIDUNDERLIG DAG, SOM JEG VIL BÆRE I MIT HJERTE FOREVIGT. “MOD BELØNNES ALTID”, SIGER JEG SELV SÅ TIT, OG IDAG VISTE LIVET MIG, AT JEG EGENTLIG HAR RET – HAHA.

FOR DET VAR MODIGT AF MIG, AT INVITERE MENNESKER INDENFOR I MIT LIV – MIN HVERDAG. JEG ER SÅ HIMMELRÅBENDE TAKNEMMELIG FOR AT JEG GJORDE DET, OG AT DET VAR PRÆCIS DISSE TRE KVINDER, DER MØDTE MIG I MIT HJEM – I MIT LIV HERHJEMME.

TAK ANETTE, TAK GITTE OG TAK HEIDI – FORDI I FØLGER IBBYHEART – OG KOM HERHJEM OG FYLDTE MIN SJÆL MED GODHED OG KÆRLIGHED (OG LATTER)
MØS FRA IBBE

8 Comments
 1. Kære Ibbe❤️
  Endnu engang tusinde tak for, at være med til at fejre bloggen, som er dig❤️

 2. Sikke en dejlig dejlig dag i har haft alle sammen. Stort Tillykke igen, med fødselsdagen for Ibbyheart, og tak for alt det du giver og deler med os, af din viden og erfarring. Mange kram fra Vibe i Rom 😍😍😍🥳🥳🥳🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🤩😍🥰

 3. Stort tillykke med din blog fødselsdag og dine forældres dag også jo 🙂
  Og sikke en dejlig dag I fik, gode billeder og så dejligt at læse, at I alle havde en skøn oplevelse 🙂
  Flotte gave, både dem du gav og dem I fik 🙂

 4. Hvor er det dejligt at du havde en god dag. Og det lyder som om du valgte de helt rigtige vindere at fejre fødselsdagen med. Tillykke og tak for at berige vore andres liv med dine betragtninger, tanker og meninger om alt muligt forskelligt. Og for at dele ud af dit liv.

 5. Stort tillykke med din blog 🇩🇰. Hvor er det skønt at se de billeder fra din dag med alle jer glade mennesker. og dejlig at I havde en god dag. Det er så skønt at møde nye mennesker, man bare klikker med. Jeg glæder mig til at følge dig og din blog i mange mange år endnu. du er så inspirerende og troværdig og jeg er endelig i en alder af 53 år, begyndt at bruge andet make-up end kun mascara og eyeliner. Ib jeg vil takke dig for at være dig 🤗❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.