Det er idag den dag – DBA2017

Det er idag den dag

Dagen, hvor jeg skal til DBA2017. Sidste år blev jeg syg på dagen (se her). I år – idag – er jeg klar. Jeg har guldsandalerne, guldtasken, guld på neglene, guld eyelineren, guldsmykkerne, guld highlighteren og gylden solkysset hud KLAR.

Dagen skal bare bruges på at lade op, passe på min krop, have ordnet min top (håret sat hos Gitte) og huske at tage toppen af nerverne med kamillete, kys fra Jan the man og hvile…

Snapchat

Tak til alle de nye følgere på Snappen (Ibbyheart). Jeg elsker det. Fedt I gider følge a regular kind of girl – like me. I kan følge med på Snapchat hele dagen, hvor jeg vil fortælle løbende, med hvad og  – hvordan jeg gør mig klar. Går også live på Instagram idag – ved festen…

Hvem jeg holder med?

Ja, det tør jeg da godt melde ud. Altid by heart – og lige hvad jeg har lyst til. Jeg holder bla med Pudderdåserne i Årets Forbrugerpris. Jeg holder med Clarins i Årets Innovation) selvom jeg også elsker James Read H2O Tan Mist (og varmt anbefaler den). Så er der altså ikke meget, der kan trumfe Clarins jo.

Bloggers Choice Award er jeg meget spændt på. Jeg vakler mellem tre; Omoi, Bioeffect og Divaderme. For mig skal et af de tre produkter vinde. Venter spændt på afgørelsen…

Årets Hårplejeprodukt Detail håber jeg på Bidro vinder, men tror det bliver Rudolph Care.

Ved Årets kropsplejeprodukt populær holder jeg med Ilse Jacobsens aftersun. Ved Årets Skønhedsbehandling holder jeg selvfølgelig med Sahar. Hun skal bare vinde.

Osv Osv. Jeg har pakket kuglepenne i tasken, så vi kan sidde og tippe inden det hele går igang.

Kan man være det modsatte af dressed up?

Så vil jeg nærmest sige, at jeg er det. Jeg er dressed down. Jeg tager en buksedragt på og en silketop (den er ny – tak Rose <3). Det er ikke over the top gallatøj, men det er dét tøj, som jeg kan have på, når jeg har føleforstyrrelser og skal have et rygbælte indenunder tøjet. Sådan er det. Jeg har også en mulepose med til mit rygsæde og mine ekstra sko. Men der håber jeg den skrigende guldtaske løber med opmærksomheden foran muleposen tihi…

Ved I hvad?

Det vigtigste er jo, at jeg kommer med. Jeg skal med. Jeg er inviteret til DBA2017, og jeg er taknemmelig og vil nyde hvert et øjeblik. Jeg kan gå hen af den røde løber. Jeg kan gå ind til det runde bord, vi skal sidde ved. Jeg kan gå…

INGEN BROK OVER FEDE LÅR

NÅR JEG HAR BEN DER GÅR (citat by Ibbyheart)

Jeg poster teaser-billeder senere idag på Facebook af mig i mit tøj, fint hår og makeup. I må vente på hele “skruddet” imorgen herinde på bloggen…

Send gode energier til mine ben og min ryg. Send mig en varm tanke mellem kl 18-24. Det vil styrke mig ved DBA2017. Kys til jer og tak fordi I er her.

Ibbe

 

5 Comments
  1. Har krydset finger i lang tid, for at du var klar til den store dag. Så er jeg sikker på jeg også har været der, når jeg kan følge med hos dig. Rigtig god fest…. Jeg er klar til at modtage :O)

  2. Jeg ønsker at du får den mest fantastiske dag/aften 💖 du fortjener det 💖 gad godt se hvor fin du er med guldsandalerne💖👍

  3. Er så glad for at du er klar i år. Glæder mig til at se mere.😆 håber du får en fed fest. 💅💄

Leave a Reply

Your email address will not be published.