Idag sku’ det være

Reklame

Idag sku’ det være

Jeg vil blot ønske god weekend. Jeg vil også sige, at det var dejligt at GÅ TUR idag, uden at ligne en smølf, når jeg kom hjem igen…

Det har været så koldt, og jeg (VI) har frosset sindsygt. Det har været isnende koldt, imens jeg har været dømt til at bruge min kære el-scooter (pga mit knæ). Knæet er ligeså tosset nu, men jeg er blevet bedre til at håndterer det. Så NU går jeg på begge ben – med krykke og Donjoy jo vel, MEN JEG GÅR TURE – og det er altså bare så dejligt…

Så udover at kulden has left the building i disse dage, så går jeg også med Fjolle igen – og det er det BEDSTE jeg ved <3

Derfor

Derfor ville jeg fejre det idag med lidt hyggelig makeup – og en ny fed neglelak. Det er i de små ting – det sker. Det skete for mig idag med sjov blå og lilla øjenskygge og en forårsblå neglelak fra Vinylux (der kommer til marts) og en læbestift lavet af en gammel lipgloss med øjenskygge ovenpå.

Det måtte jeg bare lige dele med jer <3

Den kommer primo marts CHANCE TAKER hedder den – fra CND

Endelig neglelak på igen

Jeg har aldrig i mit liv brugt så lidt neglelak, som herunder Coronatiden. Mine negle er klippet helt ned. De er korte, og jeg vasker ofte hænder og bruger så meget håndsprit. Det var så fedt at tage neglelak på her til aften. Jeg valgte denne blå farve, for den minder mig om en smuk forårshimmel – som jeg længes efter – og som jeg med små tiltag som disse – skimter forude…

NYD weekenden og ring til en ven. Please. Vi skal ikke kede os SÅ meget – vi må række ud – gennem telefoner og vores computer…

Ibbe

8 Comments
  1. Fed neglelak❤️ Og det er bare så dejligt med lidt varmere vejr. Dejligt man kan komme ud og blive luftet.

  2. Rigtig god weekend og smuk ser du ud, makeuppen klæder dig 🙂
    Knus og god resten vinter med mere varme!

  3. Det lyder skønt med ben at gå på – især når man som dig er høj og flot ❤️❤️❤️
    Jeg vil også bare lige sige hej…. og jeg kunne like dette opslag 😄🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published.