Ilia makeup og It cosmetics

Reklame

Ilia makeup og It Cosmetics

En af Jer dejlige læsere, har gjort mig opmærksom på makeup-brandet Ilia. Jeg er forelsket i brandet nu. Det er ikke et gængs brand (til at få i alle butikker), men et brand jeg ser store muligheder i. De har gode foundations. Deres mascara er virkelig god, og jeg har hørt, at deres læbestifter er AMAZING.

Jeg laver dette blogindlæg, for at gøre jer opmærksomme på brandet – og gøre jer trygge ved mødet med brandet ude i virkeligheden. I vil møde Ilia i helsekostbutikker bla. Serien fås også hos en af Danmarks førende makeupartister ONLINE.

Ilia er økologisk makeup af høj kvalitet. Jeg vil i den kommende tid bestræbe mig på at købe og teste nogle af brandets bestsellers.

Ilia Foundations
Ilia makeuppensler

It cosmetics

It Cosmetics

It cosmetics er en kult makeup-serie, skabt af kvinden på billedet herover. Hun kan noget. Serien har fået vinger på Instagram – og blevet hædret og rost af især brugere. “Folk” har simpelthen nærmest fået kæledyrsagtige-forhold til CC-cremen fra It cosmetics (og andre af mærkets “yndlings”…

CC-CREMEN er helt unik – og ja i en liga for sig – selv. Den er med spf 50 – og fås i over 10 farver (ja tak). Jeg har prøvet tre af farverne, og er landet hos MEDIUM. I vintertiden skal jeg over i en LIGHT/MEDIUM. Få en prøve i en Matas nær jer – eller kig ind på siden med oversigt over farverne

It cosmetics kender I måske allerede? Nogle af Jer har allerede fortalt mig om serien, og vil så gerne vide mere. Jeg har lige idag fået tilsendt nogle af produkterne i serien, som jeg skal til at teste. Ligesom med Ilia glæder jeg mig helt vildt til at teste løs – og undervejs fortælle jer om sagerne.

Især er jeg “fanget” af konsistenserne og priserne ved It cosmetics. Eksempelvis har jeg kig på denne palette, som jeg ser store muligheder hos.

Live, Love, Laugh palette https://www.matas.dk/it-cosmetics-your-most-beautiful-you—live-laugh-love

Der er mange brands om budet

Der er mange om budet derude. Vil I have økologisk?, så gå efter Ilia. Vil I have højteknologisk makeup?, så tjek It cosmetics ud. Kvalitetsmæssigt er begge brands af høj kvalitet. It Cosmetics og Ilia er på cirka samme prisniveau (Ilia lidt dyrere). En CC creme fra It cosmetics koster kr 289 – og fra Ilia cirka 359 kr.

I spørger mig ofte om nye brands. I synes, at det er spændende med nyt. Det synes jeg også. Det skal være kræs for kendere før det kommer på min blog, og derfor titter Ilia og It cosmetics frem via dette blogindlæg, så I er klar, når I møder serierne ude i handlen – og læser mere om dem herinde.

Knus og lad verden glimre fra Ibbe

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>