Ingredien dansk hårpleje og styling

Sponsoreret*

Ingredien dansk hårpleje og styling

Jeg kan godt lide Ingredien, og jeg er vild med ders mantra: “Vi vil dig, og alle mennesker, alt det bedste, og dermed gør vi en forskel i denne verden!”…

Kan I huske nogle af videoerne fra FB? dem, hvor jeg omtaler Ingredien? De var bla på sidste år med saltvandsspray derfra – og en hårkur. En veninde anbefalede mig mærket, og jeg købte det hos en frisør på Vesterbro. De her fem produkter, i dette blogindlæg, har jeg fået til test*. Jeg blev spurgt om jeg ville teste nogle Ingredien-produkter. Jeg valgte de her: tørshampoo, hårmousse, shampoo, balsam og hårkur.

Danske Ingredien er et af favorithårproduktmærkerne, når det kommer til den daglige luksus. Ingredien er produkter med holdninger***, og derfor indeholder produkterne ikke phtalater, parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffin, paraffinolier, silikoneolier, vaseline eller lignende petrokemiske ingredienser. Derudover er produkterne Svanemærkede** som er forbrugerens garanti for, at produkterne ikke indeholder kendte kræftfremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, mutagene eller reproduktivt skadelige stoffer. Det kan jeg lide. Især i de her tider, hvor jeg tænker meget på den kemi, jeg udsætter mig selv for.
****Alle Ingrediens produkter er svanemærkede, og de er derfor gode for både miljøet og for os selv. Samtidig skal produkterne stadig leve op til de høje krav, forbrugerne stiller, og til frisørernes professionelle forventninger til produkterne.

Lad os se på de fem:

Tørshampoo/style 
Den viste jeg Jer for nyligt på FB i en video. Jeg er vild med, at den ikke puster hvidt pulver udover mig og min hovedbund. Der er kommet to Texture Sprays; en Light Texture Spray og Strong Texture Spray.  Jeg har testet Light Texture Spray og den minder ikke om nogen anden tørshampoo, jeg har prøvet. Den er mere gennemsigtig og stivende, og det kan jeg virkelig godt lide. Jeg får fræk rock-hår (ala Sanne Salomonsen), og de kombinerede styling sprays og tørshampooer, gør håret let at sætte, og fjerner den fedtede følelse fra hovedbunden, så jeg kan udskyde shampooen en ekstra dag. Det er lige i min ånd. Prisen er kr 189

Mousse med plejende olier/medium hold
Heldigvis er den klassiske hårskum fra 80’er-krøllerne kommet tilbage. Det er ikke kun til krøller, at en mousse er god. Det er meget smag og behag. Jeg kan godt lide, at bruge mousse engang imellem, især for et casual look med let bølget frisure. Begge nye mousser fra Ingredien er baseret på plejende olier, der fugter håret samtidig med, at de giver hold. Derfor kan de bruges til både det tykke, glatte, fine og det krøllede hår. Denne mousse er som de fleste Highend-mousse-produkter. Prisen er kr 189

Power Protein-serien med shampoo, conditioner og treatment er en genopbyggende produktserie til kemisk skadet eller fint hår, der har mistet sin glans fx efter en særligt stresset periode, amning eller hård kemisk behandling. Power Protein-serien genopbygger hårstrået fra rod til spids, og tilfører håret fugt, uden at det fedter eller bliver for tungt. Produkterne indeholder blandt andet aloe Vera, hvedeprotein og quinoaprotein, der giver håret god pleje. Især skiller hårkuren sig ud. Den kan jeg varmt anbefale. Jeg er ellers meget “picky” med hårkure (kører kun Paul Mitchell hårkur). Den her når op på højde effektmæssigt. Håret bliver noget så blødt og pænt uden at det ligner og føles som “klaskehår”. Ser i Ingredien derude, kan jeg anbefale Jer at starte med en hårkur. WOW.  Priserne er: Hårkur kr 205, shampoo kr 179 og balsam kr 189..

ET SIDSTE TIP: Ingredien kører ofte tilbud som tre for to’s pris. Det tilbud benyttede jeg dengang jeg første gang mødte Ingredien. Det kører stadig HER

**Læs mere om svanemærket på: ecolabel.dk

***Læs mere på ingredien.dk

****enkelte produkter er IKKE Svanemærkede, tjek selv hos forhandlere.

#ingedien #hårpleje #hårstyling #dansk #Svanemærket

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.