Inspiration og drømme om Mille Dinesen

500x0

Inspiration og drømme om Mille Dinesen

Jeg drømte, at vi sad i en sofa. Der var små vinduer i huset. Vi var i et sommerhus. Man kunne se hav, klitter og sand. Vi var Mille og Heidi. Vi havde varmt tøj på, uldsweatre begge to, drak grøn te og talte som to gode veninder. Vi snakkede om livet med sclerose. Vi rakte hænderne ud og flettede fingre undervejs. Mille Dinesen lyttede, når jeg talte. Jeg lyttede, når Mille havde ordet. Jeg vågnede brat op, da en stor måge fløj ind i et vindue i sommerhuset. Fuglen døde, vinduet smadrede. Ingen Mille Dinesen, men Jan tæt op af mig. Jeg krøb ind under hans dyne, og sov videre…

Da jeg vågnede næste dag under Jans dyne med Jans stemme tæt ved mit øre “undskyld skat, men må jeg få lidt af min dyne?”, grinede jeg, og lukkede ham ind…

Mille Dinesens bog “Min egen vej – Inspiration til et sundt liv i balance” rørte mig. Hun lukkede mig ind, og jeg var tryg i hendes historie. Fordi den er så lig min rejse på sclerose-lorte-landevejen. Jeg er et år foran hende, but. Den er også så forskellig fra mig og min rejse på sclerose-lorte-landevejen.

Hallo, det er der intet nyt i, hvert menneske sin rejse og hvert menneske sine valg. Ingen veje er helt ens. Ligesom bærere af migræne har forskellige forløb, og ligesom de med ligtorne og nedgroede tånegle har hver deres smertetærskel, så er vi bare alle forskellige.

Bogen er lavet som inspiration, og den ramte mig. Jeg fik bekræftet, at jeg ikke er alene, der hvor vores veje ligner hinanden. Jeg sagde også nej til sclerose-medicin (og har været uden ms-medicin i 12 år nu). Jeg lærte noget, når Mille fortalte om veje, hun havde krydset, enten med succes eller med ingen udbytte, som jeg ikke har gået.

Mille Dinesen leger på intet tidspunkt i bogen smart og “jeg alene vide”. Det er befriende. Der er gode råd om kosttilskud i bogen. Jeg spiser selv 90% af de kosttilskud Mille omtaler. Dem har jeg også selv fundet frem til. De virker for mig – og altså også for Mille Dinesen.

Mille Dinesen har haft et attak. Jeg har haft 40 attakker. Sclerose er så individuel. Så livsstilsændrende for os alle og så forskellig…

Mille Dinesen er ikke mor (kan være hun bliver det en dag), men lige dér mht mor-identiteten ligner vi hinanden, for vi har begge haft tiden til at være i MIG MIG MIG-mood. Den tid har mange mødre ikke. Mille har bevaret et job. Jeg er førtidspensionist. Jeg gik også til BSDS-behandlinger, tyve ialt, men for mig var de ikke den rette vej at gå. Det var det for Mille Dinesen. Hun bruger på 15.år BSDS. For mig er akupunktur uundværligt. Det er min “redning” på sclerose-lorte-vejen.

Heldigvis er jeg som menneske rigtig dygtig til ikke at sammenligne mig selv med alle andre. I ved, sådan hele tiden stille sig selv op mod andre. Jeg er for gammel til at gøre det. Jeg er mig. Mille Dinesen er Mille, Rita, Nynne. Hun er, jeg er. Vi er.

Alle der læser hendes bog, skal bare hele tiden huske Milles rene intention med bogen; at kunne vise læseren den vej, hun har valgt, og måske inspirerer læseren til at kigge hendes vej. Ikke for at blive Mille Dinesen, men for at gå et stykke på den vej, der ledte hende hen til en god balance i livet, hvor sclerosen og dens ondskab er under kontrol.

Dette er ikke en boganmeldelse. Dette er mine tanker om en bog, jeg fik af Jan, da den udkom. Med ordene “du har jo også fundet din vej”, gav han mig bogen pakket ind i den smukeste plastikpose fra Bog & Idé haha.

Jeg skriver lidt mere om bogen og dens indhold en af dagene. Jeg vil gerne dele nogle kosttilskud-råd med jer, som både Mille Dinesen og jeg har fundet givtige og vigtige for at holde sclerosen nede/ude/hen…

Er der nogen herinde, der har læst Mille’s bog? Hva’ sys’ I?

Jeg har læst bogen to gange, alle ord – alle faktabokse – alle Mille’s erfaringer. Jeg er Jan så taknemmelig for at have foræret mig bogen. Den har styrket mig, og den har rykket i mig, og den har fået mig til at græde – meget. Det gør gode bøger ved mig…

Om bogen:

Vi kender hende fra “Nynne” og “Rita”Mille Dinesen er en dygtig dansk skuespiller, der fører en sund og givende livsstil.

“Min egen vej” er en personlig fortælling, fuld af gode råd, øvelser, teknikker og opskrifter til det, der i dag udgør Mille Dinesens eget sundhedsfundament efter 15 års research i alverdens sundhedstrends og alternative behandlingsformer.

“Min egen vej” er til alle, der ønsker at blive klogere på deres egen sundhed og på alternative behandlingsformere. Køb den HER.

#milledinesen #sclerose #inspiration #kosttilskud

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.