Instant Effects, de der store læber, er de egentligt så vigtige?

skaermbillede-2016-11-20-kl-11-44-20

Instant Effects – de der store læber, er de egentligt så vigtige?

Store læber, lange vipper og ingen rynker – hvem er vi?

Jeg synes, at makeup skal være sjovt. Det skal være en leg. Jeg vil ikke tage makeup alt for seriøst. Jeg vil gerne anerkende makeup og også kosmetiske indgreb, som en form for “videnskab”, men jeg nægter, at være slave af alle mode- og glans-billederne…

Hør lige her; jeg fylder 46 år. Jeg har ikke meget læbe tilbage. Jeg synes mange unge kvinders læber er smukke, fyldige og bløde. Jeg ser det. Jeg anerkender det. Det er ungdom. De er sprøde. Jeg er en kvinde, der bla har lært at gå igen som voksen. Det kræver tungen lige i munden. Det kræver balance. Det kræver styrke. Det kræver smil og viljestyrke. Når jeg ser min lille runkne mund, bliver jeg ikke ked. Jeg bliver mere sådan “hey, fuck den lille mund, bare de ord der vælter ud af den, er rare, vise og sjove, så må den gerne være stram og lille – og jeg kan gå igen – HUA”. Kan I følge mig? Det er som om størrelsen på mine læber ikke rigtig siger en skid om hvem jeg er, og hvor jeg har været…

NÅR det er sagt, så var jeg da den første til at hoppe med på Instant Effects-bølgen. Jeg ser X-factor UK (mest pga Simon Cowell, som jeg storelsker), og der ser jeg den smukke Scherzinger med læber, der emmer af “kys mig” og “noget er der blevet gjort”.

Makeupartisten for showet siger offentligt, at det er Instant Effects, hun bruger, for at gøre Nicole’s læber så store og smukke. Læber som Nicole Scherzinger, det må jeg prøve. Værre ville det være, hvis de forsøgte at sælge mig sko, der kunne danse som hende. Det ville jeg ikke tro på…

I flyet hjem fra Madrid (Norweigan), da solgte de også Instant Effects. Så kunne jeg lige købe en til en veninde der, for jeg synes, at der er en lille effekt. Nej, jeg får ikke Nicole Scherzingers smukke læber, men min overlæbe hæver sgu lidt op – og helt ærligt, så syner den større – punktum. Det er nok for mig.

OM INSTANT LIP:

Vi kan faktisk få fyldigere læber. Der findes uafhængige kliniske tests, der viser  gennemsnitlig 20% forstørrelse af læberne på 2 minutter (fuld effekt efter en time). Det er vigtigt at bemærke, at produktet lover 20% mere læbefylde (mere hvis nu man som jeg kun har en lille overlæbe, så kan den kun hæve 20% i forhold til sin oprindelige størrelse inden påføring). Resultat: Fyldigere og mere voluminøse læber. Fine linjer omkring munden mindskes, og giver læberne et glattere udtryk.

Sådan virker det: Perfluoro-teknologi tilfører Oxygen, Nitrogen og Carbon Dioxide til læberne, som øger blodcirkulationen. Hyaluronsyre og Glycosaminoglycan opsvulmer til 10 gange deres egen størrelse og reducerer fine linjer og rynker.

HVORDAN: Påfør den et par gange eller tre om dagen.

IB SYS’: Jeg sys’, why not. Prisen er ganske fin, kr 299. Det er et læbeprodukt, der er nemt at bruge. Det gør ikke ondt (som andre, jeg har prøvet). Den er gennemsigtig, og ser bare ud som gloss. Den kan bruges under andre læbeprodukter, og også over.

Hvis I, som jeg, godt i hjertet ved, at jeres læber ikke betyder alverden i det store billede, så er det en god investering. Hvis I forventer store læber, der er helt plump, så må I ind på gode klinikker, der sprøjter noget ind, punktum. Hvis I ikke går op i fylde til læberne, så bare husk at beskytte dem her i kulden med eksvis en 8 hour creme fra Arden eller lign.

EKSTRA INFO: I Instant Effects-serien findes også #instantlash og #instanteye. Instantlash bruger jeg som primer – alene (om aftenen) eller under mascara om dagen (så skal den være helt tør for ikke at smitte igennem). Vipperne syner længere med det samme (som med en alm. primer), og der er vippestørrelsesbooster i mascaraen. Win Win. Instanteye er en mega god øjencreme til prisen (kr 299). Hævelser fjernes lynhurtigt (hvis de skyldes hormonel ubalance eller lign – ikke hvis det er medfødt!). Jeg har anbefalet den til to veninder. De er meget tilfredse. De købte dem i Magasin.

Instant Effects-serien kan købes i Matas, Magasin og Salling. Kr 299 pr stk.

WHY NOT? – når vi er beauty-nørder, og vi ikke ændrer noget radikalt. Det er faktisk helt ok for mig, at vi gør, hvad vi kan, med det vi har, og lige bruger lidt trylleremedier…

OG for at besvare mit spørgsmål “er de der store læber egentlig så vigtige?”, så vil jeg bare sige; hvert menneske sine læber – og det vigtigste vil og skal altid være, HVAD DER KOMMER UD AF DEM…

 #instantlip #lipvolume #instanteffects #instantlip

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>