Irske Pestle & Mortar indtar’ Danmark

Sponsoreret* (*to produkter udleveret til en event)

Pestle & Mortar indtar’ Danmark

Ved nogle events er der bare en bedre energi end ved andre. Her var der en rigtig god energi, da jeg mødte Pestle & Mortar for første gang. Menneskene bag firmaet (læs Lise’s fine beskrivelse af Sonia) var der – de var søde. Menneskene bag det danske bureau var der – de var søde. Stedet, det blev afholdt på, var skønt, og i det hele taget, så var energien omkring hele brandet godt. Det har betydning for mig. Punktum.

Pestle & Mortar

Jeg indrømmer, at jeg ikke kunne huske navnet de første mange gange, jeg skulle tænke på det. Jeg røg ind i forfærdelige navne som “pensel og morfar”, men nu (efter jeg har mødt the founders) så giver navnet fint mening…

Sonias aner er indiske, og i hendes familie går generationer tilbage (seks generationer) som medicinmænd. Hun sad en dag og tænkte over, hvad hendes virksomhed skulle hedde, og så en morter og en støder på køkkenbordet – deraf navnet Pestle (støder) & Mortar (morter).

Pestle & Mortar er lavet ud fra less-is-more filosofien. Pestle & Mortar er en familievirksomhed, hvor selve grundidéen er “no-fuss”-hudpleje. Enkelt, naturligt, uden hårde kemikalier og THE BEST er; at seriens produkter er sat til en super god pris. YES.

Jeg var så bange for, at det var endnu et highend-smartass-mærke til en milliard kroner for en serum, men det er Pestle & Mortar ikke

Hyaluronsyreserum (kr 325 for 30 ml – juhu)

Jeg har sagt til jer før; hyaluronsyre gør en synlig forskel. Her er tale om en serum, der er god som primer også, og der er 30 ml i. Det er en superpris for hyaluron-guf. Jeg håber, at den snart kommer til salg online hos Magasin eller Matas (de skal da have irske Pestle & Mortar). Ellers kan den købes online andre steder.

Botox på flaske – tilsat bla E-vitamin og aloe vera. Uden parabener og uden parfume. Jeg håber, I går på jagt efter den. Virkelig fin serum til en formidabel pris. Skøn ikke-klistrende konsistens.

Denne serum er 100 % vegansk. 80 % af indholdet i denne serum er hyaluronsyre. Det er virkelig optur…

Sættet

Vi fik sættet med hjem. Det kan købes i butikkerne (hos bla Rabens saloner). Fandt det også på en dansk hjemmeside… Kr 650 for sættet…

Fugtighedscreme

Kr 360 for en god creme, der kan bruges morgen og aften, der er i en lufttæt beholder og indeholder hudguf for kendere; squalane, E-vitamin, glycerin, naturlig duft fra bla lavendel og citrus, jojobaolie, carbamid, grøn te, granatæbleekstrakt, peptider etc etc…

Cremen er uden parabener, vegansk og dufter dejligt (altså tilsat lidt naturlige duftstoffer – vær obs på det, hvis I har “parfumeallergi”). Lækker let konsistens der bare “spises” af huden.

Hvor kan vi købe det Ibbe? (I var mange, der allerede skrev, da jeg skrev om Pestle & Mortar på IG)

Prøv at Google lidt rundt. Jeg har både fundet danske og udenlandske forhandlere online af irske Pestle & Mortar.Af online shops som forhandler Pestle & Mortar kan nævnes Doozy.dk og Miinto.dk 😘  Det er virkelig et brand, vi skal holde øje med. Et irsk brand jeg tror på, og håber for, at de bliver store og bliver ved.

••Rabens Saloner, Bernthcare i Vejle, Rikke Nyboe på Tøystrup Gods, Plus Fine på Østerbro har det i butikken••

For mere info kontakt VNTYCASE

Det var Pestle & Mortar – kan I huske det nu? Navnet? Jeg er helt solgt i hvert fald, og husker navnet nu.

Fotos by Pestle & Mortar

#pestleandmortar

 

3 Comments
  1. Skønne Ibbyheart ❤️
    Tak for at du i høj grad gjorde dagen til en succes for os og tak for dine søde lovprisninger 🙏🏼
    Af online shops som forhandler Pestle & Mortar kan nævnes Doozy.dk og Miinto.dk 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.