(J)ATTAK, tak

(J)ATTAK tak

JEG HAR DE BEDSTE VENINDER – DET BEDSTE NETVÆRK – I HELE VERDEN

– her lidt af deres ord til mig de sidste par dage…

“Kæreste Heidi.
Tænker på dig og ønsker dig ro, kærlighed og hurtig styrke.
Jeg ville ønske at jeg havde mere plads i mit liv til at komme og ae dig og gå tur med hundene – i næste uge har jeg mere luft og vil hjælpe dig som min først prioritet ud over arbejdet.
Sig til !
Ellers skal jeg nok spørge…”

“Du vil og det er det smukke og berørende – og du kan – du kommer igen”

“Du er så sej og julemanden finder altid de seje”

“Har sat dagen af til “Ib”, så jeg kommer hjem til jer og hygger med dig og hundene. Du må melde til og fra på dagen, som det passer dig”

“Jeg tuder bare v tanken. Men jeg vil love dig, at du aldrig skal få lov til at leve et uværdigt liv. Men d tror jeg af hele mit hjerte heller ik, at du kommer til…”

“For fanden – når DU siger højeste og værst så er det mere end rædselsfuldt hæsligt ! Jeg VED at det bliver bedre- ikke bare Buddas ord ” al lidelse har et ophør. Men fordi jeg har hørt dine vilde smerter og attak skrige fra Grækenland og Frederiksberg – og Hver gang klinget af. Du kommer helt op igen. Og Simone d B” i hver tåre glimter et sidste håb” – du KAN – og du vil”

“Sig til hvis jeg skal lufte hunde i næste uge”

“Sig til hvis jeg skal lufte hunde i næste uge “

“Hvis ms var en tandbørste, så ville jeg skide i mit wc og dyppe ms/tandbørsten ned i lorten!!!! Så kan den fandeme lære det
Total dårlig smag i munden siger jeg bare…”

og mange, mange flere styrkende hilsner og hep på Facebook, mails og sms’er fra nær og fjern.

Og ved i hvad; det hjælper, virkelig meget. Anden omgang af Medrol-kur i pilleform. 500 mg om dagen. er igang. Jeg er på 1.dagen af 2.omgang. Jeg rødmer, sveder og har kvalme…

Jeg er styrket og klar til kamp. Fordi jeg får hjælp, tager imod hjælp. 

Jeg er så taknemmelig, og ved ikke hvorfor jeg har gjort mig fortjent til så meget kærlighed fra mine venner.

Tak er virkelig et fattigt ord, for hvordan kan jeg give jer igen Nanna, Anja, Kit, B, Kylling, Bodil, Rix, Min læge, Pernille (lIlle Ib), Anne, Liva, Ann-Dorit, Cirkusdirektør C, Wie og Kitt (min web-tryllekunstner, der er mine øjne, når der SKAL ske lidt på bloggen.

 Tak for forståelse for al aflysning af ALT til alle i min Beautyverden. Jeg har kun mødt venlighed og søde ord. Jan kysser jeg meget herhjemme og takker bla derved. Uden ham var der godt nok ensomt i kampen, fordi vi kun er os to herhjemme 24 7 – nå ja, og så de to bløde pelsdyr som uden den kærlighed jeg modtager fra vennerne, ikke var mulige at elske og bo sammen med, for JEG KAN IKKE TAGE DEM UD FOR TIDEN, da jeg vælter og går ind i ting. 

 

#takerkunetfattigtordderkæmpesmednæbogklørjegviligennemdetteattak

IMG_7680.JPG

4 Comments
 1. Sødeste Ibbe. Altså for en i pokker da osse bare. Hvor er det strengt at du skal igennem al den smerte. Det gør mig så ondt at du skal have det sådan. <3 Jeg sender og sender positive tanker, helende tanker, de flyver på Reiki skyer og lander på Frederiksberg. Du er så sej og stærk, især når du føler dig mindst sej og stærk, for der er du, der, stadig, med næb og klør, og kæmper. Og viser den forbistrede MS og dens følgesvende, at de ikke skal få skovlen under dig. Det kan godt være at de vælter dig lidt omkuld, men du rejser dig igen, …og mens du ligger ned, … Så lægger vi (det tror jeg godt jeg tør skrive) os ned ved siden af dig, og nusser lidt. Mange kram og kram og flere kram og kys og masser af kærlighed, til dig, til pelsdyrene og til din dejlige mand. 🙂 🙂 🙂 <3 <3 <3 jeg håber du kan få sovet i nat <3 <3 <3 <3

 2. Kæreste Ibsen,

  Du er et af de mest positive, seje, søde og sjove mennesker, jeg nogensinde aldrig har mødt. Du har gjort dig fortjent til al den kærlighed, fordi du giver så meget kærlighed

  Jeg håber, du kommer hurtigt igennem det her, for det gør ondt at høre, at det gør så ondt. Det er slet ikke retfærdigt.

  Hvis jeg var religiøs, ville jeg sige, at Gud kun giver de hårdeste opgaver til de stærkeste mennesker. Men det er jeg ikke, så siger bare FUCK den lortesygdom!!

  Kom så, skønne kvinde! Vi er mange, der hepper på dig <3

 3. Kære, kære Ib.
  Sender dig rigtig mange tanker. Du er en sej, skøn kvinde, og lyset kommer tilbage. Tro på det.
  Du hjælper så mange, der har det svært, med din hudløse åbenhed.
  Stor tak og mange jydehilsner til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>