Jeg er glad for mælkesyrebakterier

Reklame

Jeg er glad for mælkesyrebakterier

Alle jer der har fulgt mig gennem mange år ved dette; jeg er glad for mælkesyrebakterier. Jeg tror på deres gavnlige effekt for hele vores system. Jeg har taget PROBIOTIKA igennem mange år og jeg har prøvet mange forskellige.

Jeg har fået tilsendt to nye produkter af mælkesyrebakterier fra firmaet DUOLAC. Det er mælkesyrebakterier, der købes på apoteket. Jeg har prøvet andre af deres varianter og med god effekt. Se priserne via linket

Duolac mælkesyrebakterier, er en serie kosttilskud med mælkesyrebakterier. Duolac mælkesyrebakterieprodukter er overtrukket med en unik dobbelt coatning, som sikrer, at mælkesyrebakterierne klarer turen gennem maven og virker maksimalt, når de når ned i tarmen.

50+ Vitalitet og Mikrobiom+ 12 er de to nye i serien

50+ er det daglige kostilskud til voksne – gerne 50+, og der er tilsat/tilpasset med ekstra bifido bakterier. Der er tilsat C og D vitamin også. Kr 199,95

Mikrobiom er det stærkeste af Duolac’s mælkesyrebakterieprodukter, og har ialt 12 forskellige stammer af de gavnlige mælkesyrebakterier. Heri er tilsat B1, B2, B6 og lidt C-vitamin. Kr 249,95

Hvornår og hvorfor

Får du dagligt nogle mælkesyre bakterier – får du nok? Ved du det ikke, så spørg på dit apotek. Jeg ved, at jeg ikke kan fungere uden. Jeg har det bedre med gode bakterier i tarmene – både mentalt og fysisk.

Om du køber Solaray’s, Biozyms, NDS’, Udo’s Choice? – eller DUOLAC, så ved jeg bare, at jeg mærker god effekt indeni mig. Jeg tror på mælkesyrebakterier. Duolac’s nye – især MIKROBIOM12 synes jeg, at jeg kunne mærke god effekt af;

  • bedre afføringsmønster
  • mindre oppustehed
  • en god følelse af balance i min mave og tarme

Jeg tager probiotika (mælkesyrebakterier) hver dag – og nogle tager det, når de rejser (det gør de ikke lige nu jvf Corona) eller er udfordrede af stress i systemet. Jeg kan og vil ikke undvære det hver dag.

Herinde lige nu tillader jeg mig at tale positivt om nogle BAKTERIER. Her taler jeg om SUNDE BAKTERIER, der trives og skal være der i vores tarme. !!!

Forårsknus fra Ibbe, der måske har inspireret nogle af jer til at huske engang imellem lige at passe jeres tarmflora. Skriv til mig hvis I har nogle spørgsmål om emnet.

Jeg henviser til tidligere blogpost ang “anprisninger” af kosttilskud!!!

Dem her køber jeg på det lokale apotek og har ALTID dem med i tasken. Det er tyggetabletter.
2 Comments
  1. Jeg bruger pt Matas egne, og kan heller ikke undvære dem, har taget dem 1 år nu og virker godt på især på jeg ikke er så oppustet hele tiden. Så har helt droppet HUSK👍

Leave a Reply

Your email address will not be published.