Jeg har fundet en bodylotion

Reklame

Jeg har fundet en bodylotion

Det er altid Jan, der bruger Biotherm’s bodylotion herhjemme. Han bruger “sin” hver dag. Han bruger Lait Corporel, ja den der dufter af citrus. Han elsker den, og han vil ikke bruge andet.

Min skal være rigere

Min bodylotion skal give mere end bare fugt og citron-snif. Jeg har fundet den idag. Jeg så den i den lokale Matas, og fik et par prøver med hjem. Tog blusen af og lod alt få luft, da jeg kom hjem. Nu skulle der bare bodylotion på. Jeg tog den nye Biotherm-mørkeblå (emballage) bodylotion på, og jeg blev så glad. Den var lige mig. Den er så dejlig at arbejde med. Den glider på huden, og dufter lige som jeg kan lide det. Den dufter mildt, let af abrikos og ikke af citrus!

Biotherm laver så mange forskellige bodylotions, og jeg har prøvet DEM ALLE. Jeg mener det – ALLE. Jeg får ikke noget tilsendt, så jeg køber det selv.

Her et lille tip til en rigtig dejlig bodylotion (BIOTHERM LIFE PLANKTON MILK), der indeholder sheasmør, olivenolie, abrikoskerneolie, LIFE PLANKTON etc etc

Den er virkelig skøn, glider let på huden, og efterlader huden godt gennemfugtet – uden at være tung og fedtet. Duften er beroligende, og som min nabo sagde “den er så behagelig og lækker, som duften af en nybadet baby”…

Jeg gav 199 for 400 ml hos min lokale materialist – min yndlings-Helle (hedder hun).

Den fås Også online.

Jeg siger knus og abrikoskærlighed fra Ibbe

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.