Jeg har helt glemt at fortælle jer om denne her

Reklame

Jeg har helt glemt at fortælle jer om denne her

Det sker engang imellem. Jeg når ikke at fortælle jer om alt det jeg vil. I tænker måske “jamen hun er jo førtidspensionist og går bare derhjemme”. Ja, det gør jeg, men det er LANGT FRA alle dage, jeg kan sætte mig ved computeren. Det kræver overskud og øjne der dur.

Idag har jeg gode øjne, og jeg har overskud til at fortælle jer om denne fugtbasker fra Vichy. Jeg fik en sendt sidste år, og jeg har genkøbt en hos Matas.

Ja, idag fås nogle af Vichy’s produkter også i Matas – online med sikkerhed. Ellers har vi alle været vant til at shoppe Vichy på apoteket.

Mineral 89

Vichy Minéral 89 Elixir er fremstillet med få ingredienser. Konsistensen er lækker. Den er sådan geleagtig (hyaluronsyren fornægter sig ikke) og ikke vandet (så den render). Det er rart.

Vichy 89 indeholder 89% af Vichy’s thermalske kildevand, som vi elsker. Derudover selvfølgelig hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en vigtig del af vores hud, der tilfører cellerne fugt og plumper huden… 

Huden bliver godt gennemfugtet, opfrisket og får en sund glød ved brug.

Den er egentlig god til alle hudtyper i alle aldre (også MÆND). Mineral 89 er også til hud med tendens til rødme. Huden føles allerede efter en uges brug mere fyldig/plump og opleves mere ensartet.

Man kan sige Mineral 89 er en ESSENS, der forbereder huden til efterfølgende hudpleje som dag- eller natcreme. Påfør ca. 2 dråber i ansigtet og brug cirkulære bevægelser for optimal optagelse af produktet gennem huden. Det er muligt at bruge Mineral 89 omkring øjnene og munden.

Prisen er kr 200 for 50 ml.

TIP: hvis I har prøvet essens før, og sys det er noget vandigt pjaskeri, så kan jeg anbefale denne, da konsistensen er så rar og tæt. Den er nem at bruge og resultatet fornægter sig ikke; huden kan lide den.

Varm anbefaling herfra

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>