Jeg har overvægt

Jeg har overvægt

Jeg har ladet op til dette i lang tid. Nu er tiden inde. Tiden til at sadle om, hoppe op på hesten, der kan tage mig derhen, hvor jeg har det bedre

For jeg har det bedre, når jeg vejer 10 kg mindre, så NU ER DET OUT IN THE OPEN, jeg taber mig 10 kilo inden året er omme. For jeg har ondt i mine knæ. Jeg har ondt i min vom. Der skal laves noget om…

Ja, ja jeg har været her før. Jeg har også været meget, meget tungere (faktisk 35 kg tungere).

Jeg indrømmer, sommeren har været god ved mig med is og sødt. DEJLIGT:

Jeg indrømmer, jeg har ikke prioriteret min sundhed højt nok det sidste år. SHIT.

Jeg indrømmer, at jeg ikke er sur på mig selv, jeg står ved hvert gram – og det er fedt (so to speak). HELL YEAH.

Jeg står ved mig selv. Jeg har overskuddet og kræfterne nu. Operationen er overstået. Jeg kan GENOPTRÆNE igen (har ikke kunnet træne siden medio maj grundet al det morads i min livmoder og deraf følgende tiltagende spasticitet og smerter)…

EN BEGYNDELSE

Setting goals for minus 10 kilo

 1. nej tak til slik – nej tak til is
 2. Grøntsager til alle hovedretter (ja også morgenmaden) + Pulsen lidt op hver dag
 3. Så mange gåture som muligt dagligt
 4. Roser udover min krop verbalt – at sige en sætning (eller flere) højt hver dag om dens fortræffeligheder – “du er så god til at stå uden at falde krop” eks.vis
 5. Vejning hos min læge v/simpel drop ind en gang om måneden. 1.vejning har fundet sted …

Nu er det ude af sækken

Dér talte jeg i metaforer – høhø – og ikke om sækken/vommen.

Jeg nupper lige en herlig weekend i Århus med ungerne og begge børnebørn (Malthe har en fodboldkamp – og Luna holder barnedåb). Mandag it is. Jeg har gjort klar herhjemme – og har sat små post-it-sedler op rundt omkring – så jeg lige helt sikkert husker startskuddet, når jeg kommer helt smadret og glad hjem fra Århus…

Mandag – vi ses.

Er der nogle, der hopper med? Så lad os smide de kilo vi har i overvægt, og lad os for pokker få det bedre – IKKE PGA SKØNHED OG IDEALER – MEN PGA helbred – BUM

Møs fra Ibbe

Fra overvægt til ligevægt
21 Comments
 1. Jeg er med 🙋🏼‍♀️
  Vi dropper Mad og kaffe næste gang 😱
  og husker på, at man sagtens kan hygge uden at spise 😉

  1. Jeg tager bare grapefrugt og fire kyllinger – alt er muligt – livet skal leves – jeg kan – vær med mig

 2. YES, jeg er med, og glæder mig til at følge dig🙂. Hvad for nogle grøntsager skal vi have til morgenmad 🙉. Vi gør det sku💪👊

   1. Ja, ok det overlever jeg, blev lige bekymret for om vi var ude i noget kål 🤣😂🤣😂 kål er først godt efter kl 10 😉

 3. Jeg er med dig 😍
  Jeg har de bedste betingelser for det, der hvor jeg er 😍
  Vi ses 20 kg lettere i det nye år 😀
  Og jeg dufter iøvrigt godt, det siger jeg dig skatte 😘😘😘

 4. Det er godt du har sagt det højt, det kan jo binde dig lidt mere op:-)
  Jeg har over kort tid pludselig tabt 9 kilo, men det er ikke af egen vilje, så not good, er kommet under en af dine fine pakker i systemet nu.
  Held og lykke med vægttabet, jeg hepper!
  Og en god weekend din vej:-)

 5. Jeg vil bruge weekenden til at overveje om jeg skal hoppe med.
  Jeg trænger virkelig til et spark i r….
  Syntes bare ikke jeg er der, men vil prøve om jeg kan nå der til til mandag morgen.

 6. Jeg har taget en kold “sukker” tyrker og har været igang i 3 dage, har virkelig hovedpine, men ved det er det hele værd.. Jeg har taget 10 kg på det sidste års tid og vil sååå gerne tabe mig, så jeg kan passe min vinterjakke. så jeg er også med.. Synes dog virkelig det er svært at få nok grøntsager, så hvis du undervejs støder på noget lækkert, så sig endelig til..

  Vi skal nok klare den.. Hepper på dig.. Knus <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.