Jeg ønsker healing

Jeg ønsker healing

Kære dejlige, varme og givende læsere. Jeg ønsker mig healing. Jeg ønsker mig, at I sender healing til BEGGE MINE BEN – såvel knæ, ankler og lår – begge mine ben. 

Jeg tror på FJERNHEALING. Jeg har oplevet effekten. Det er stærkt. 

Jeg er selv uddannet REIKIhealer hos den bedste (Hanne F). Jeg healer mig selv. Jeg tænker gode tanker om mine ben. Jeg prøver – så godt jeg kan, imens de begge to gør ondt – så ondt. 

Nu er spasmerne (fordi jeg bevæger mig så lidt) udtalte og meget frække. Det er the downside med en knæskade OG en sygdom som MS i samme “mundfuld”. 

Operation på torsdag den 7/2 formiddag

Jeg tænker gode tanker om operationen. Jeg ved bare, at kirurgen er dygtig, og at operation vil gå godt. Jeg ved, jeg vil gå godt – bagefter. Jeg er taknemmelig for at bo i et land, hvor en operation er mulig. Min menisk bliver foldet ud, og den falder på plads i mit knæ, hvor alt bliver godt igen.

Mine spasmer får jeg styr på med healing, med træning og med masser af magnesium…

Fremtiden

Jeg tror på fremtiden. Jeg tror på idag. Jeg ser for mig, at jeg går med Fjolle i Frederiksbergs gader, og jeg ser mig ligge i ske med Jan (på min venstre side, som er min yndlings-soveside). Jeg ser mig lege med Malthe, Luna og Ella. Jeg ser mig være missekat i soveværelset (ja tihi), og jeg mærker, at jeg er smertefri.

Jeg ønsker healing. Jeg ønsker, at I sender mig og mine ben og min behandling i den kommende tid STYRKE, en venlig tanke, healing, en kærlig tanke, en bøn…

Jeg har brug for jeres hjælp og gode energier. Takker på forhånd med en åndelig krammer og et kig ind i jeres øjne med taknemmelighed i mine.

Ibbe

HVORDAN sender jeg fjernhealing Ib?

Du tænker på mine ben, du sender dem kærlige og helbredende tanker. Du tænker på de to flotte stænger på den der Ibbe, du kender, og du ønsker, at de GÅR GODT – og at DET GÅR GODT.

Det kan være imens du skærer søde kartofler ud til pommes frites. Det kan være i en stille stund i dit liv. Det kan være mens du lufter din hund, eller kæler din kat. Det kan være mens du hører din yndlingsmusik og danser stille rundt i stuen. Fjernhealing er kærlighed i tanker. TAK ENDNU ENGANG.

8 Comments
 1. Jeg skal nok hjælpe med fjernhealing.
  MS er når det ikke taler ordenligt sammen oppe i hjernen og derfor skal du have de 8 sukkerarter, de 7 mener jeg findes i aloevera, men læge Carsten Vagn-Hansen ved mere, han har skrevet herom på sin hjemmeside radiodoktoren.dk.
  Du skal hjælpe elektroderne mener jeg det er i din hjerne til at få forbindelse, det er herfra dine spasmer udkommer fra. Magsesium sirat er bedst, det optages hurtigst i kroppen, husk at tage det om aftenen sammen med en B6 så optages det bedre. Fiskeolie eller levertran er også godt.
  Jeg føler med dig, kender flere med ms, det kan til tider være et sandt mareridt, som jeg fornemmer det er nu for dig kære.
  Krydser for din operation og håber det tager nogle smerter væk og gavner din hverdag.
  Du har min støtte og mine tanker til din healing.

  1. 1000 tak og ja der bliver spist masser af magnesium, b6, fiskeolie etc… LIGE nu gør jeg ikke så meget i kosttilskud, da jeg skal opereres på torsdag (og derfor ikke indtager fiskeolie og ingefær). Knus og tak fordi du har “min ryg”

 2. Kære Ib
  Jeg sender dig masser af kærlig positiv energi. jeg ved du sørger for at gøre det rigtige, så du er klar til operationen.

  Efter operationen må du tage den tid det tager (babysteps). selvom det kan være svært, når du hellere end gerne vil videre i livet, men tålmodighed.

  Jeg er sikker på at med den styrke og stærke vilje du besidder skal du nok komme ud at gå med Fjolle og ud i livet igen.

  Jeg hepper på dig sender en masse tanker

  Mange knus og kram
  Vera

 3. Jeg sender dig helene
  Tanker her fra det Jydske , og ønsker det snart går fremad hos jer . 🙏🙏🙏🙏 de bedste ønsker fra Ruth

Leave a Reply

Your email address will not be published.