Jeg skal lige huske Upcircle

rensebalm, lermaske og creme

Reklame

Jeg skal lige huske Upcircle

I har været gode til både at købe olien og skrubbemasken, jeg skrev om. I har været meget tilfredse. Tak for jeres tilbagemeldinger. Jeg ved, at min nabo har købt olien hos Wegabeauty, og hun er fan. Hun er igang med den tredje flaske. Den har erstattet hendes meget dyre olie fra Rudolph Care.

Da jeg fik tilsendt disse tre nyheder, gav jeg hende cremen, og bad hende teste den for mig – sammen med olien og alene. Hun er så glad for den. “Den går flot med alle solcremer, jeg bruger i ansigtet, og den går så flot i spænd med diverse foundations med faktor også. Så er jeg glad for duften og konsistensen”.

I kan læser mere om serien på bloggen herunder ved billedet;

De tre nye produkter

Nu har I kigget på det link, jeg har sat ind ik? Tak siger jeg bare, for så har I læst, hvad produkterne står for. De tre nye produkter har samme gode backup.

Cremen er virkelig lækker. Dens konsistens er ikonisk – virkelig dejlig. Kan bruges både morgen og aften. Læs om den her. Her er brugt et biprodukt fra Arganolie.

Rensebalm’en er effektiv og særlig. Den dufter stærkt og virker stærk. Her er brugt et biprodukt fra abrikoskerner. Den skal på tør hud, og den fjerner virkelig godt skidt og makeup.

Masken er brilliant. Det er min yndling – for den gør ikke ondt at bruge (den stivner ikke og gør maske-ondt). Den er behagelig og blød, og efterlader huden (efter vaskeklud og lunkent vand) megablød og med glød. Det er den, jeg bruger mest om morgenen. Huden får et spark uden at blive lagt ned!!! Dens biprodukt er olivensten. ansigtsmaske der detoxer huden, bekæmper hudorme, minimerer porerne og forhindrer udbrud. Huden efterlades renset, forfrisket og perfekt afbalanceret. PRØV DEN evt sammen med den skønne olie. Det er et rigtigt powerset.

Produkterne koster kr 195 stykket, og det er kvalitet og tanke på miljøet for alle pengene.

UPCIRCLE er en britisk serie af 100% naturlige, økologiske, veganske og bæredygtige produkter som face scrubs, body scrubs, serum, maske, rensebalm, creme og rensebarer. I alle produkterne anvendes enten brugt Arabica kaffegrums, arganskaller, eller chai krydderier som er tilovers efter fremstilling af chai sirup, og som indsamles fra de bedste kaffebarer og restauranter i London etc …

Gode priser <3 for god kvalitet – økologisk og vegansk
EN VARM ANBELING AF DENNE SERIE. JEG KAN LIDE DET. OG DEN.

MØS FRA IBBE

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.