Jeg skjuler smerter med makeup


Picture

Her har jeg ondt i ryggen, faktisk et hold

Picture

Picture

Nogle dage, hvor jeg skal ud, hvilket jeg, grundet hundene og min udendørsspirit, SKAL hver dag, elsker jeg at makeup kan skjule mine smerter. Det er ikke en makeup, der tager en time at komme på. Det tager fem minutter at skjule mine smerter med makeup.

Jeg orker ikke andre menneskers hoved på skrå og “nårh det er også den frygtelige sygdom du bærer rundt på”. Jeg vil ikke have det. Jeg vil hellere fake it so they don’t break me. Jeg vil hellere køre rundt som en L’oreal-reklame BECAUSE I’M WORTH IT, fremfor at ligne det jeg føler på en røvåndsvag dag, nemlig “giv mig en sofa og intet ansvar, bare mig og ingen andre og ro ro ro og hold så kæft alle mennesker og dyr”. Når jeg putter lidt makeup, mine fede solbriller og min anorak på og sætter mig på scooteren og tøffer afsted, afstedkommer mine ture med makeup på færre “sikke noget med så alvorlig en sygdom i så ungt et menneske lille pus”-kommentarer.

Derfor er det bestemt de syv minutter (bruger to minutter på håret også) værd at gøre noget ud af mig selv. Det er for min egen skyld. Jeg får det bedre af det.

Er der nogen derude, der har det som jeg?
Eller?

Har i fundet jeres eget værn mod andre menneskers “fine omsorg” der på dårlige dage kan tolkes som ynk, jeg i hvert fald bare ikke kan bruge til noget…

Kan du???

9 Comments
 1. Søde Ibber. Jeg forstår dig. Jeg gør det samme. Tak for meget fin video. Gode tips. Mange tak for dig og din Skønne blog.

 2. Jeg skal også have mascara og læbestift på inden jeg får uden for døren – og min krykke i højre hånd. Så kan verden bare komme an. Tak for skøn video Ibber. Du gør vores verden bedre. Tak.

  Helle S

 3. Jeg vil gerne invitere dig til at prøve min Butterfly-massage – specielt i dit smukke ansigt 🙂 jeg er lægeeksamineret massør og har lige åbnet egen klinik i Odense, hvor jeg har specialiseret mig i fjernelse af affaldsstoffer 🙂 det ville glæde mig at se dig 🙂 knus til dig
  ps besøg evt min hjemmeside eller på facebook

  1. Dejlige Ib. Jeg forstaar dig saa udemaerket. og har selv brugt make-up som et vaern og et boost. Det er et udemaerket smertestillende middel paa de dage hvor det goer ondt… hvad enten det er fysisk eller psykisk smerte. tak soede du fordi du deler og taler om …det hele.

 4. Jeg gør.nøjagtig det samme. Jeg orker ikke de der “hvor er det synd” blikke. Jeg smiler stort når.jeg lufter Ella eller triller på min elscooter Rita ned i byen også selvom jeg har så ondt at det nærmest gør ondt at blinke.

  Mit hår og min makeup er altid fin når jeg skal ud af døren….Men der er altså dage hvor jeg ikke kan komme ud,fordi jeg nærmest ikke kan gå pga af smerter. Så ser jeg ikke sådan ud….Men det ser kun min mand og datter

 5. Åh Ib du er så sej, og du vinder helt sikkert kampen. Jeg orker virkelig ikke at tage makeup på hver dag desværre, som smerte kroniker er det vigtigt ikke at forfalde på alle andre måder også – men hånden på hjertet – så har jeg ikke fundet den energi endnu, til at kæmpe imod og sige et point til mig og 0 til smerterne. Men du er en kæmpe inspiration og jeg må hellere ned i skuffen og støve mascara’en og de andre lækkerier af, og komme igang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.