Jojo Moyes Hende du forlod

hende-du-forlod_281635

 

Jojo Moyes Hende du forlod

Helt ærligt. Jeg anede ikke, hvem Jojo Moyes var. Jeg synes ellers, at jeg følger rimeligt godt med på bogfronten, men lige netop kærlighedsbøger, som Jojo Moyes er kendt for, er ikke en genre, jeg ellers har svømmet rundt i – indtil jeg fik bogen sendt…

Altså jeg læste Rosamunde Pilcher, da jeg var ung, KonkylieSamlerne. Åh, den var så skøn. Jojo Moyes er bedre.

Hende du forlod er til alle der vil læse en bog, der skaber ro i hjertet og glæde i sjælen. Godt skrevet. Virkelig velskrevet. Intelligent formuleret. Fantastisk historie. Tilbage i tiden. Frem til nutiden. Alle tiders bog.

Jeg elskede, at jeg var helt med under 1.Verdenskrig op til nutiden. Jeg blev forelsket i forfatteren allerede på nogle af de første sider, hvor en kær grisebasse omtales. “She had me at the pig”…

Jeg giver den maximum point, og håber alle vil huske JOJO MOYES hos boghandleren, på biblioteket eller Storytel. For den fantastiske engelske forfatter (født 1969) er legendarisk og romantisk – uden pik og pisk. I love it.

Den kan fås lige HER

Hende du forlod er udgivet hos Rosinante

Pressen skriver:
»Dronningen af romantik udvider sit repertoire […] Rørende og originalt«
***** – Katrine Nadia Jørgensen, Alt For Damerne

»Stærke personligheder, en historisk vinkel og en rørende kærlighedshistorie. Romantik og god underholdning i en skøn forening og på ingen måde plat. Jeg er fan! «
Bogblogger. dk

Handling:

Hende du forlod af Jojo Moyes
Indbundet, 448 sider, 2015, Forlag CICERO, med rødt silkebånd-bog-sideadskiller.
“Fortællingen om to unge kvinder, adskilt af et århundrede, der begge er parat til at kæmpe for det, de elsker – for hver en pris.Frankrig 1916. Kunstmaleren Édouard Lefèvre har forladt sin kone Sophie for at kæmpe ved fronten. Hjemme i St Péronne kæmper Sophie for at drive hotellet Le Coq Rouge sammen med sin søster trods fødevaremangel og den trykkede stemning, der hersker i den lille tyskbesatte by. Da den tyske kommandant i byen kaster sin kærlighed på et portræt, Édouard har malet af Sophie, øjner hun en mulighed for en genforening med Édouard – vel at mærke hvis hun er villig til at sætte sit liv, sin familie og sit gode navn og rygte på spil.Næsten hundrede år senere hænger Sophies portræt hjemme hos Liv Halston. Billedet har Liv fået af sin afdøde mand, David, og det minder Liv om deres kærlighed og den korte tid, de fik sammen. Men hvad Liv ikke ved, er, at hun ikke er den eneste, billedet betyder noget for…”

7 Comments
  1. Hun er fantastisk……. Jeg hørte en lydbog af hende, tror den hed “mig uden dig” åhhhhh men altså, den var da fantastisk.
    Det er ikke sidste gang jeg hører/ læser noget af hende 🙂
    Den her må klart på listen.

  2. Jeg elsker Jojo Moyes, og har læst alt hvad hun har skrevet, undtagen “hende du forlod”. Da jeg er en læsehest, og ikke har plads til så mange bøger, så låner jeg på biblioteket, og der skal jeg stå i kø i flere måneder, inden det bliver min tur til at låne den – men jeg glæææder mig

  3. Venter også i bibliotekskøen 😉 Glæææææder mig… Og du kan bestemt godt glæde dig til “Mig før dig” der er den bedste af dem alle, og i det hele taget står på min “All time” top 10!!!

      1. Spændt på at høre din mening… Har fået en del venner og kolleger til at læse den som er enige …. Man både griner og græder over den bog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.