Joli Rouge et noir Clarins efterår

PRIS kr 195 #red

Reklame

Joli Rouge et noir Clarins efterår

Farvede læber og sort om øjnene. Tre farver. Tre magiske læbestifter. Tre unikke produkter, der er lavet, som en hyldest til læbestiften fra Clarins; Joli Rouge, som I ved, absolut er en af mine yndlings-cremede-læbestifter. Joli Rouge er en læbestift, som jeg husker fra, da jeg var lille. Det var læbestift, som min mor tog på, og kyssede mig for sjov med. Så gik jeg rundt og havde læbestift på mine læber, og synes jeg var en fin dame. Den sorte mascara og den sorte liner var mere min mormor (min mor var en øjenskygge-pige).

Min mor brugte altid JUVENA læbestift, Dior eller Lancôme – dengang.

Min mormor brugte Helena Rubinstein.

Jeg bruger Clarins’ idag – som fin dame …

#coral

EN hyldest til Joli Rouge

Det populære læbe-produkt Joli Rouge i limited edition og de fine sorte øjen-nyheder er ude i butikkerne nu. Jeg så det i min lokale Matas igår. Jeg blev helt sådan høj og glad indeni, så pæne er de. Læbestifterne giver hurtigt en optisk effekt af velformede læber med hjælp af to kontrastfarvede nuancer i en og samme læbestift. Læbestiften er formet så den mørke nuance giver farve til over- og underdelen af læben i samme træk, samtidig med den lysere nuance i midten giver en lysere farve på den midterste del af læben. Denne kontrast skaber en superfin farvegradering på læberne, som får dem til at se lidt mere volumiøse ud. Formlen er den samme som Joli Rouge – cremede og fulde af fugt (læbestiften med gradering kan sagtens påføres som en alm.læbestift – også)… Pris kr 195 stk

#plum
801 coral gradation – 802 red gradation – 803 plum gradation

Læbepynt

Jeg elsker læbepynt. Jeg kan lide gloss, læbestift og læbeolie. Jeg kan lide læbepomade, læbesalve og læbescrub. Mine små fine, veltilrynkede læber skal have det bedste. Derfor holder jeg af Joli Rouge med økologisk kveller og mangoolie.

Joli rouge et noir

Dette efterår Clarins Fall Gradation – Joli Rouge et noir 

En vandfast SORT eyeliner og en superfin pyntet mascara (som I har set mig bruge et utal af gange i mine LIVE-udgaver på IG – begge dele). I har også set mig pynte mine læber med Joli Rouge Gradation, og jeg har sjældent fået så søde kommentarer, som da jeg bar PLUM – og jeg ved, mange af jer strøg ned og købte den. Tak for tillid venner.

Det hele i looket er i handlen nu – og mine folk derude siger, at I skal være lynhurtige for at få fat i produkterne – DER ER RIFT OM DEM…

Mascarakr 225 og Eyeliner kr 220

Knus og nyd dagen – forkæl dig selv idag med dét, der gør dig glad; er det en ny læbestift? er det tid til ro med en bog? er det en ny mascara? er det en kage med flødeskum? – SÅ GØR DET

Ib

4 Comments
  1. Min mor brugte også altid Juvena læbestift . Og som parfume brugte hun magi Noir( ved ikke om det staves sådan???)

  2. Du er sådan en utrolig god sælger, Ibby. Man får lyst til at købe alt hvad du skriver om, fordi du jonglere så godt med ord og beskrivelser, at man bare tænker: “den må jeg eje!”. Ved godt du ikke tjener på din blog, men hvis jeg var producent af et skønhedsmærke, så sendte jeg det fluks afsted til anmeldelser hos dig. Det ville være et kvalitetsstempel, hvis det kom på bloggen, for man ved at det aldrig er noget bras du anbefaler eller noget du anbefaler med en økonomisk gevinst for øje. Så skal jeg bare lige huske mig selv på, hvilken hudtype, jeg har, så jeg ikke bare køber alt, men det er jo så min udfordring😉 Åh, lang smøre, pointen er bare at du gør det skidegodt, Ibby! Tak for dig her i blogland.

    1. Det er nok der kæreste jeg har læst længe det her – 1000 tak for pokker – sjovt med det m at huske hudtype hahaha tak fordi I er så søde at læse med – jeg er så heldig

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>