Josbeautyevent var et hit

Picture

Johanne er min yndlings makeupartist

JOSBEAUTYEVENT:

En helt almindelig mandag aften med tøsesnak og dygtige eksperter der deler ud af viden – det kunne jeg ikke sige nej til.
Jeg tog LILLE IB under armen – og til JOSBEAUTYEVENT vi drog. Eventen blev afholdt i den smukke salon FRISØR OFIA på Frederiksberg Allé. Der var gode energier med det samme vi troppede op med kram fra skønne Johanne, champagne, frugt og chokolade af den ypperste kvalitet.
Ragga startede aftenen med at fortælle interessant information om den islandske POWER-hudplejeserie BIOEFFECT. Hun fortalte med stor passion om EGF proteiner, det aktive stof i serien – og gav mange af os fremmødte, der var over 30!, lyst til at tage til Island og bade i EGF-silo’er tihi…

Dernæst gik Johanne selv på “scenen” og tryllede med makeup fif og gode historier, som hun kunne rigtig mange af – og de var skraldgrine gode…
Da Johanne havde tryllebundet os i tre kvarter var der en pause, hvor vi kunne pille, rode og rage i hendes værktøjer (makeup, pensler etc). Det var helt fantastisk at røre ved en RIGTIG makeupartist’s hellige tools. Lille Ib og jeg smurte os ind og hyggede os.

Efter pausen tog Frisør Ofia scenen – og hun kunne noget med sine redskaber også. Jeg var mundlam. Der blev tryllet magiske krøller frem med ghd’s nye innovative styler eclipse. Jeg har prøvet ghd’s hårlak, og til dem der kender mig godt, skriger jeg nu “den er bedre end MOP’s”. 
Jeg har altid været ret selektiv med hårlak – og havde fundet en rimelig god erstatning for MOP’s gamle, udgåede hårlak i – men nu har jeg fundet min for evigt hårlak. Jeg fik en luksus prøve af den for en måned siden – og den er brugt op nu. Selv min elskede frisør veninde Xenia har måttet bøje sig i støvet: “den er fabelagtig – og klistrer slet ikke selvom den holder”. Om hårlakken fortalte den skønne frisør Ofia mange gode historier – og vi fik en let gennemgang af hele serien i ghd’s styling serie – og det lokkede til snarest mulige indkøb…

Jeg øver mig nu herhjemme i de geniale og yderst tilgængelige teknikker, vi lærte af Frisør Ofia – og selvom mit glattejern ikke er fra ghd – er det muligt at trylle lidt – men jeg må have mig en eclipse – en dag… (skal nok lave krølle video – soon)

Såvel gæster som arrangøren og sponsorer var i et rigtig dejligt humør – og det kunne mærkes.
Det er det bedste jeg ved – når en stor forsamling smelter sammen til een. Hjertet, der klarede det – var JOhannes. Hun er ikke blot en fantastisk makeup artist – men også et utroligt nærværende og givende menneske. Kan i huske, den første bloggerevent jeg var inviteret til? Det var hos Blixen Vixen – og dér mødte jeg Johanne IRL for første gang – og ja, jeg blev sgu lidt forelsket i hende.

I kan følge hendes fantastiske beauty blog lige HER

Jeg vil gerne deltage i fremtidige events med Johanne som arrangør. 
Det var den perfekte girls night out.
Lille Ib og Store Ib var meget glade, da vi kørte hjem til vores hjem – næsten lige ved siden af hinanden <3


Picture

Denne goodiebag fik vi med os hjem indeholdende:
En Bioeffect dagcreme + en serum
En ghd hårlak – den bedste hårlak jeg ejer, og nogensinde har prøvet 
To Purely Proffesional hårplejeprodukter
og e.l.f. makeup.
Jeg har aldrig prøvet Bioeffect – ej heller PurelyP. – så det var helt perfekt med sådan en lækker goodiebag.

Hunden er min…


Picture

Ragga fortæller om Bioeffect, Johanne tryller vipper buede og Frisør Ofia tryller med ghd eclipse
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>