Juhldal kommer med sommer

Reklame

Juhldal kommer med sommer

Jeg har testet, og det er dansk og dejligt. Der er ikke meget sol og sommer over emballagen, men hvem af os går op i det ydre? Vi er da meget mere til det der er indeni…

Solprodukter i brune flasker, der ikke hedder Coppertone, kan altså noget.

Det er gode konsistenser, og så føles de supergode på huden.

I kender sikkert Juhldal’s Wonderlotion – måske også abrikoskerneolien??? Det har Jan og jeg solgt rigtig meget af i Matas – samt PSO-serien af hårprodukter.

Juhldal’s solprodukter vil jeg blot lige give et high five til, når I møder produkterne ude i livet. Serien fås bla i Matas.

Serien er uden parfume, har de RETTE solfiltre, giver ikke hvidt genskær på huden, er svanemærkede, veganske, vandafvisende og PLEJENDE. De erfuld af økologiske ingredienser…

SUNbalm

Så er der kommet en håndsprit

Den hedder Juhldal Rene Hænder No1 Håndsprit 70%. Den er blevet godt gennemtestet i disse tider – både af Jan, min nabo og jeg. Vi synes alle tre, at den er virkelig skøn. Der er tilsat noget eucalyptus, så den dufter skønt. Vi tænker, det er rigtig smart, for så lærer man ret hurtigt, at man ikke skal komme fingre i næse, mund eller øjne (for så svier det). Kan I tåle eucalyptus, så er det virkelig genialt. Den koster kr 129,95 – er med pumpe, og jeg mangler bare, at den kommer i en mindre størrelse, så jeg kan have den med på “farten” (pumper noget over i en lille plastflaske, jeg har – indtil de lancerer een i mini selv)

Tip of the summer

Prøv at tjekke Juhldal’s produkter ud – både til ungerne og jer selv. Som sagt er det ikke for duftens skyld, at Juhldal bruges, for der er ingen duft i. Det er virkelig god og gedigen beskyttelse af huden i solen.

Prøv det venner – og også håndspritten, hvis I kan tåle og lide eucalyptus. Vi er fans herhjemme. Jan har forelsket sig i SPF-30 cremerne – både den til ansigt og den til krop. Jeg har også testet, og det er godt. Jeg er bare mere til noget med duft i. Det ved I.

Knus og kærlighed fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>