Jul By Heart 19 dec, Nilens Jord hudpleje

beautykalender-logo-xmas-bg

nilensjord19

 

Bag dagens låge gemmer sig to af mine yndlingsprodukter fra Nilens Jord Hudpleje-serien; Nilens Jord ansigtsolie og Plejende Balsam.

Nilens Jord Face Oil Argan and Apricot

Et uovertruffet miks af rene og naturlige olier til optimal pleje af huden. Kun de fineste naturlige olier er brugt til denne fantastiske ansigtsolie som fugter, plejer og styrker hudens naturlige elasticitet.  Olien kan med fordel bruges om aftenen, såhuden får et ekstra plejende hvil i løbet af natten. Perfekt som mild make-up fjerner også. Eminent til huden om vinteren.
Indeholder ikke parfume, parabener og nano. 30 ml. Kr 255

Nilens Jord Repair Balm Sheabutter

Oliebaseret formel som plejer, fugter og beskytter huden. Multi Repair Balm har en fantastisk virkning p tør eller irriteret hud og er perfekt til pleje af neglebånd og læber. Baseret p sheabutter, som er rig på vigtige vitaminer samt udvalgte naturlige olier. Repair Balm påføres de områder på huden, som har brug for ekstra kærlig pleje og fugt.
Indeholder ikke parfume, parabener og nano. 15 ml. kr 145.

Det eneste du skal gøre for at vinde indholdet bag denne låge er;

 • Skriv en kommentar i kommentarfeltet. Any kommentar. Bare den er sober.
 • IKKE ANDET – ingen likes eller halløj  – I gjorde det så flot i starten af ugen, hvor vi sammen hjalp Nilens Jord’s Facebookside op over 8000 LIKES – glemmer aldrig jeres SUPERPOWER. TAK venner – smid en kommentar og deltag.

Alle med dansk postadresse kan deltage.

Konkurrencen kommer også til at køre på Facebook. Du kan dermed få to lodder i puljen (Jan the Julemand er FRESH).

Den 22. december trækkes vinderen af Nilens Jords Hudpleje-favoritter herinde på ibbyheart.com og i samme indlæg åbnes dagens låge.
Vinderne fra Låge 16– af den superpopulære gaveæske fra Origins blev Miamariah , der er blevet kontaktet.
De næste to dage åbnes der låger hos labre Eva K og lækre Maria, så husk at kigge forbi der.
Jeg har INGEN indtægt ved giveaways på min blog.
Photos by Rijah
#thebeautykalender
Nilens Jord er de glade givere af denne flotte præmie til en heldig vinder.

 

 

181 Comments
 1. Jeg har hørt SÅ meget godt, om den Repair Balm – det kunne være, at det var den, jeg skulle vælge, når min elskede Origins Plus Plus (det kalder min søn den) løber tør snart…

 2. Da jeg har fået lede ved mine andre produkter her sidst i graviditeten, som pludselig lugter for meget, ville jeg elske at vinde disse produkter.

 3. Min aldrende skilpaddehud vil elske de produkter. God weekend og skøn jul til dig og Jan, Blop og Fjolle ❤️

 4. jeg er altid dybt imponeret over Ib, fordi jeg synes hun er en sej kvinde der bare holder humøret oppe altid, på trods af sygdom. jeg er selv syg og jeg tager det bare ikke ligeså godt som dig , er tit nede og alt er sort , men jeg synes du er fedt du har fundet glæde i makeup og cremer og det er blevet din passion. måske skulle man finde glæden i et eller anden , jeg kunne jo prøve at starte med at prøve den skønne Nilens jord produkter ….

 5. Nilens jord er fantastiske produkter, men har ikke prøvet deres cremeserie, så det vil være skønt at få lejlighed til dette. :0))

  Vi holdt også jul skiftevis d. 23 & 24. december da vi var børn / unge da min mor var sygepl. og skulle hver andet år arbejde juleaften. Det var meget almindeligt, og da vi var unge synes vi det var sjovt at tage i byen juleaften på disko ;0)) så der er fordele ved det også –

  julehilsner
  Lene :0))
  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

 6. Hej Ib,

  Jeg glæder mig allermest til at være sammen med familien og slappe af.

  Håber, du får en dejlig jul:-)

 7. Jeg ønsker at alle vil læse Marshall B. Rosenbergs bog Ikkevoldelig kommunikation “girafsprog”, hvis de ikke allerede har læst den. kram og dejlig jul fra mig.

 8. Tak for megen inspiration og lækre give aways 😀
  Nilens Jord plejer at være super har mest brugt deres solpudder juleknus og kram

 9. har hørt rigtig meget godt om nilens jord hudplejeprodukter, så det kunne da være fedt selv at få lov at prøve dem.
  glædelig jul

 10. Nilens Jord er super skønne produkter og jeg er især glad for deres Face Oil, som naturligvis også står på julens ønskeseddel 🙂

 11. Uha, lækker, lækker!
  Mit hår eeeelsker argan olie, lyder virkelig som en god idé til hudpleje også
  – dét skal prøves!!

  Glædelig Jul søde Ib

 12. Vejen går til nøddebo, så er det jul for mig 🙂 <3 "Men husk på hvad vi har sagt, du skal vise du har takt, jeg har takt, du har takt, jeg har takt, du har taaaakt, -skønt det er forbandet, skal jeg være dannet" ønsker også alle en vidunderlig jul <3 🙂

 13. Vi får nøgler til vores nye hus i morgen, så det bliver en male- og flyttejul. Sikker på, at min hud vil elske en god gang pleje efter flytningen! Ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

 14. Ihhh lækker præmie – længe har jeg ønsket mig at prøve den lækre olie, men har endnu ikke fået den købt. Mon det bliver nu? Jeg krydser i hvert fald poterne!!

 15. Jeg anbefaler gerne jeres produkter til alle og ISÆR dem der som jeg lider af duft og kemikalie overfølsomhed = MCS
  ( multiple chemical sensitivity)
  Det er rart stadig at kunne være feminin .
  Tak for dejlige produkter

 16. deltager hjertens gerne og min hud vil elske det og er bare med samt ønsker det bliver mig <3 god jul til jer

 17. det er bare toplækkert det du disker op med i dag and im dying to win! Please lille julefe. Jeghar hørt så meget godt om Nilens jords hudpleje og anette beautyspace bruger det fast. Så hvorfor ikke mig…….

 18. Jeg vil bare sige: kæmpe herre glædelig jul!

  Må alles hår sidde i skabet uden at frizze, negle være smukke uden at chippe og makeuppen være lækker uden at crease!

  KNUS MWAH

 19. En kommentar 😉 , hehe min søn er autist og tager alt bogstaveligt, og han ville skrive “en kommentar” 🙂 Glædelig jul

 20. Jubbiii… Så nærmer julen sig og vi går lysere tider i møde… Så kan man kun være glad og forventningsfuld… 🙂

 21. X’er lige….. vil være dejligt at teste nye produkter, kan jeg tåle dem eller ej…… uden at skulle til lommerne 😉

 22. Spændende med hudplejeserie fra Nilens kort.
  Har tidligere prøvet mineralpudder og øjenskygge derfra. Og det er super gode produkter.
  Krydser fingre

 23. Jeg er vild med Nilens Jord, og har fuldt deres “krukkede” Facebookside længe, så jeg kan få en masse gode råd. Dem får jeg nu også her hos dig. Og har jeg en hud der er bare halvt så smuk som din, også om 10 år (jeg er i 20’erne), og bare lidt af den livsglæde, som skinner igennem her på bloggen, så ville jeg være lykkelig 😉
  Glædelig jul <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>