Julekalender fra Yves Roches har stor værdi

Reklame

Julekalender 2018 fra Yves Rocher har stor værdi –

I år er der flere farver på. Der er pynt på stoffet, og jeg elsker det.

Jeg har allerede fortalt om den et utal af gange på FB, men jeg vil så gerne fortælle om den herinde også, for at inspirere til forkælelse af jer selv – eller en eller flere I holder af.

Det er en julekalender til kr 699 med en samlet værdi på over 2.100 kroner.

Årets kalender anno 2018

Årets Yves Rocher-kalender indeholder som altid 24 full-size-luksuriøse produkter. Kalenderen blev revet væk sidste år – med god grund, og også i år er kalenderen populær.

I de fine små sække/gaveposer er der bestsellere til unge piger og gamle tanter. Vent lidt, unge kvinder og mormor, tante Else, veninde Gitte og naboen, der altid har din ryg, når the shit hits the fan. I kan forkæle alle de søde kvinder I holder af med denne kalender. Sidste år gav min far Tove en, og det vakte større glæde end nogen anden kalender han har forkælet hende med gennem alle årerne.

Julekalenderen leveres i form af 24 stk. små stofposer med produkter i, en for hver dag, pakket i en stor stofpose med en julehilsen på.

Tøjklemmer og snor medfølger, så I kan placerer kalenderen, hvor og hvordan I vil. Min far lagde Toves kalender på et smukt fad sidste år, og det så bare så godt ud.

Den hænger herhjemme

Herhjemme hænger den. Den kommer ud i vores gang igen, og så vil jeg forkæle nogle udvalgte med flotte gaver i december. Jeg elsker at dele og give. Gør I også???

HUSK: Der er et begrænset antal julekalendere. Derfor først til mølle. Det er NU.

Julekaldender

Hvis I synes, at det lige er vel dyrt nok – og gerne vil forkæle alligevel, så se nederst i blogindlægget, hvor der er en anden kalender fra Yves Rocher – en tak billigere…

Jeg glæder mig til at hænge de fine poser frem igen i år.

Her blærer de sig i sensommersolen med udsigt til mit hood i en fin kurv (der normalt indeholder Fjolles legetøj)

Men de fine poser skal hænge på tøjsnoren – i vores gang – pyntet med flotte tøjklemmer og andet juleri. Jeg glæder mig til at vise jer det, når december er nærmere.

Jeg håber, jeg har inspireret til at vi forkæler hinanden, og vil gerne minde om, at der kan forkæles hver dag – også i november og februar (hvor vi måske har mere brug for det).

Ønsker jer en vidunderlig dag.

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>