Kære Clinique fans

Reklame

Kære Clinique fans

Kære Ibbyheart-læsere, I har gentagende gange bevist, at I er meget glade for Clinique. Jeg forstår…

Derfor vil jeg lige tage en runde med jer, en sving-om, hvor jeg vil fortælle lidt om mine Clinique favoritter – og om en NYHED fra Clinique.

Om Clinique

Clinique blev grundlagt i New York i 1968 med filosofien ”Alle kan opnå en smuk hud” og det var det første hudpleje- og kosmetikmærke, der blev skabt udelukkende af hudlæger. De skabte 3-Trinssystemet bestående af Facial Soap, Clarifying Lotion og Dramatically Different Moisturizing Lotion. Det handlede om at fjerne døde hudceller HVER DAG og god gedigen rensning af huden hver dag. Alt er stadig uden parfume og allergen-venligt.

Favoritter

Deres jumbo læbesag CHUBBY STICK intense fordi den ikke smager af noget og holder længe på læberne. Fordi farverne er flotte, og lipgloss’en er behagelig at bære. Kr 175

Superpowder, fordi den er ikonisk, og jeg kender så mange, der KUN bruger den som foundation/pudder. Nuancerne passer så godt til skandinavisk hud. Kig på farven Matte Beige (god i vintertiden – hvor Matte Honey er min sommerfarve). Kr 275

Superpowder, fordi den er ikonisk, og jeg kender så mange, der KUN bruger den som foundation/pudder. Nuancerne passer godt til skandinavisk hud. Kig på farven Matte Beige (god i vintertiden - hvor Matte Honey er min sommerfarve). Kr 275

Fugt i “nye klæder”. Jeg taler om nyheder CLINIQUE ID. Det er “den gule creme med målrettet serum i”-ish. Der findes mange muligheder til at vælge fugt og serum. Her har Clinique været smarte at lave det muligt, at vi selv kan være små alkymister og skabe den fugt-creme, der lige matcher med vores huds tilstand og type nu. Læs mere om Clinique Id på Clinique’s danske hjemmeside. Jeg har fået sendt den lilla udgave, og er igang med at teste den, og den er så god – skøn fugtbase.

Moisture surge er også ikonisk. Jeg har aldrig haft en sommer uden min Moisture Surge i brug. Jeg stiller den på køl, så bruger jeg den som maske/aftersun til ansigtet.

Kr 245 50 ml

Jeg kan ikke fortælle om favoritter uden at nævne Bronzer i farven Sunkissed (bapbap – jvf Instagram haha). Det er en af mine yndlings-bronzers – i såvel farve som konsistens. En solpudder, der giver huden en naturlig solkysset glød. Let at tone ud og opbygge til ønsket intensitet. Perfekt til at give en flot, naturlig glød. Den er holdbar og oliefri.  Kr 275

Even Better Glow hurra, den kan jeg lide. Den findes i 30 farver. Den fugtgivende foundation giver huden naturlig farve og en smuk, strålende glød. Den avancerede formel med C-vitamin ses ved kontinuerligt brug hver dag. Oplev, hvordan huden får fornyet glød – det er så magisk. Indeholder SPF 15, der beskytter mod solens skadelige stråler og forhindrer pigmentforandringer. Sidder flot hele dagen.
30 ml kr 275

Så det. Det var bare lige en snak om Clinique. Det havde jeg lovet nogle af jer på Instagram, at jeg lige ville fortælle om nogle af mine favoritter.

Knus og ha’ en dejlig dag venner

Ibbe

4 Comments
 1. Sunkissed…. bapbap…. og så i 3-taller. Så er manden glad😂 Åh, Ja, husker godt den fantastisk sjove morgen på IG😊

 2. Ha ha ha , den morgen glemmer jeg aldrig….😂😂😂
  Og så den med Jans onkel Anders bryn , det var også sjovt …😂👍
  Nå, men clinique rensebalm vil jeg gerne fremhæve, den er suveræn … cremen surge bruger jeg også, den er også god, men er oprigtig ked af jeg ikke længere kan købe Chubby øjenskyggestift, lrgeligt den er udgået….
  Go dag… kh Berit

  1. Mii har nogle skønne øjenskygge stifter – tjek allure beauty group shoppen online ud ❤️❤️😂😂😂 og ja onkel Anders haha

 3. Bapbap🤣🤣🙈 Jeg er også fan er Moisture Surge 72h og har en håndfuld must haves fra Clinique jeg nødig løber tør for😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>