Kærlig hilsen Anna af Anna Skyggebjerg

Kærlig hilsen Anna af Anna Skyggebjerg

Anna Skyggebjerg. Forfatter. Til bla “Kærlig hilsen Anna” og Introvert. Inderlig. Indbydende. “Kærlig hilsen Anna” er empatisk, nærværende, hjertevarm og klog. “Kærlig hilsen Anna” er en bog til alle der har læst Introvert, og fundet glæde ved den. Forståelse. Til alle, der vil læse en klog kvindes velovervejede svar til mennesker, der er i TVIVL, NØD eller KNIBE. Svarene er der tænkt over. Anna Skyggebjerg svarer af erfaring og bruger historier fra eget liv. Det er rørende og rasende sympatisk. Især elskede jeg, naturligvis,  svarene, hvor vi er så heldige at høre om Anna’s egen hund. Ja, jeg græd. Som I sikkert kan regne ud. Som pisket. Om Penny (mors labrador, først fars, så mors – om mor, der efter Penny’s død kunne høre Penny trippe, hendes poter). Om Anna’s egen hund, der stjal Anna’s perfekte ost. Spørgerne berører mange emner; bla spørger en bonus-mor, om “rum”, hun kæmper for at finde “rum” til bonusbørnene. En kvinde, der lider af vaginisme, spørger om åbenhed omkring emnet Vaginisme. En spørger om der kun er ekstroverte værdier i samfundet. Etc etc.

En brevkasse, som du aldrig har set den før – og med brevkasse-SVAR som du aldrig har fået dem før.

Een mand har spurgt Anna. Det er rørende læsning. Læs HER – Ellers har kvinder været mest “modige”, og har sendt breve til Anna Skyggebjerg. Alle breve er blevet besvaret. Det er smukt.

Anna Skyggebjerg har jeg aldrig mødt – kun via hendes bøger og blog. Jeg er heldig. I virkeligheden, udenfor bøger og blogs, har jeg en veninde, som Anna. Der har hjertet udenpå tøjet. En veninde, der føler og er, 100 % tilstede, årvågen, empatisk og verdens bedste lytter og ven. Hun ved ALT om mine tanker og inderste følelser. Hun dømmer aldrig. Hun lytter, og beder jeg om hendes mening, får jeg den. Det er sådan, jeg ser Anna for mig.

Jeg har lavet mange æselører i bogen. Svar, der har berørt min sjæl, læser jeg igen. Jeg tager dem ind.

Jeg er sikker på, at mange vil kunne finde svar i Anna’s bog. Svar på store spørgsmål i livet, små spørgsmål, der ikke synes muligt at stille andre steder end i en brevkasse hos Anna Skyggebjerg.

Hvis Anna vil, kan hun få sin helt egen brevkasse. I et hvilket som helst magasin, i en avis.

Hun har en fantastisk blog. Den følger jeg HER

Jeg håber, at “Kærlig hilsen Anna” bliver årets sommerbog. Jeg ser det for mig. Et vattæppe. solskin, kold rosévin i et blomstret krus, masser af blomstrede puder, græs, let brise, en kvinde med en bog i hånden – og klogere efter endt læsning. “Kærlig hilsen Anna” har givet mig mere ro indeni. Helt ærligt. En dag vil jeg kramme Anna – og nusse hendes hund…

Forlaget Rosinante skriver:

“En helt usædvanlig bog om sårbarhed og kærlighed, om liv og død. Fyldt med helt almindelige menneskers breve til Anna Skyggebjerg, som svarer med kløgt, humor og charme.

Kærlig hilsen Anna er en utraditionel brevkassebog, hvor Anna Skyggebjerg – forfatter til bl. a. succesen Introvert – svarer på breve fra helt almindelige mennesker om de tanker, der ligger nærmest deres hjerte. Annas svar handler blandt meget andet om hendes forældres død, om ulykkelig kærlighed og om en underlivsundersøgelse, der blev mere end almindeligt pinlig. Det har krævet opbydelse af alt hendes mod at skrive så sårbart og ærligt, som hun gør i denne bog. Men som hun skriver i sit forord:

»Når jeg siger til andre, at det ikke er så farligt, som de tror, at vise, hvem de er, må jeg være villig til selv at gå forrest, synes jeg. Bogen rummer derfor ikke alene brevskrivernes blødende hjerter, men også mit eget.”

244 sider, Forlag Rosinante, pris kr 249,95

Kan lånes på biblioteket eller købes lige HER

#annaskyggebjerg #kærlighilsenanna #introvert

2 Comments
 1. Jeg er helt enig – dejlig bog. Som med Annas andre bøger er det en, man kan tage frem igen og igen, når man trænger til lidt varme og kloge ord.

  Ps. Jeg er så heldig at have mødt Anna, og hun er ligesom sine svar… varm, klog og tænksom på den gode måde 🙂

  1. Hulemor, jeg vil også møde Anna – og hendes hund Asger – nuuuuuuu
   Du har ret – så varm og inderlig

   ÆSELØRER <3
   Tak for kommentar

   Nu vil jeg på gaden med min lille hund - den gamle bobler i uldtæpper

Leave a Reply

Your email address will not be published.