Kærlighed til jysk te

IMG_2867

Kærlighed til jysk te

Kit har givet mig Carstensens Te (læs historien om Carstensen HER) mange gange. Stor succes. Mener hun købte det på Fanø. Jeg fandt det selv i Illum’s Bolighus, og har købt det der siden – eller online HER.. Når andre har købt den smarte dåse fra Rusland, har jeg købt dansk te, mikset i Sønderjylland.

Der er tre teer jeg vil putte i spotlys idag, som jeg kan anbefale på det varmeste:

ISTANBUL NIGHTS: Citrongræs, lakridsrod og pebermynte. En dejlig urte-te. Perfekt sammensat så der ikke er for meget citrongræs. Det er en god “styrk-mig-på-dagen-te”. kr 40 for 100 gram

HOLE IN ONE: Jordbær, grøn rooibos te, rosenblade, kiwi, orange, æble, citrongræs og lakridsrod. Carstensens populære te, den bedst solgte. Jeg forstår det. Den er sød, særlig og “syndig”. Virkelig en SUPER te. Mild. 100 gram kr 40.

CHILLI TRØFFEL: Min absolutte yndling. Min morgente på en dag, der er startet dum med smerter. Med spasmer. Den varmer og giver mig energi. Love it. Grøn Sencha te, stykker af kakaobønner, chili, hvid chokolade og rosa peber. Den er flødeagtig med karamelsmag uden at være fedtet og for parfumeret. 100 gram kr 40.

Er du til te? Så håber jeg du vil vælge Carstensens te som din næste kop te. De fine grønne poser kan lige få et silkebånd omkring sig, og så har du en herlig gaveidé. Der er også mulighed for at købe tebreve, se HER. Sortimentet er bredt og varieret. Tjek dem alle ud på hjemmesiden, sort, rød, grøn, hvid, med aroma, uden aroma, 100 gram, 1000 gram, kaffe er der også, og te-tilbehør af den fineste slags…

Jeg er vestjyde, men jeg er også lidt sønderjyde, når jeg nipper til min kop og stornyder en af de mange varianter.

IMG_2864

 

 

Kærlighed til jysk te

3 Comments
  1. Åh sådan et indlæg gør mig glad. Er så heldig at bo ca 5 min fra dejlige carstensens tehandel og jeg er simpelthen afhængig. To af mine klare favoritter – udover chili trøffel – er prinsesse tatianas hvide teblanding og deres grønne rabarber flødeskum Te. Muse!

Leave a Reply

Your email address will not be published.