Kalahari Lifestyle fra Sydafrika

IMG_0497.JPG

 

Kalahari Lifestyle fra Sydafrika

 

Ja, hvad er nu det? Tænker I. Det er Kalahari. Som jeg lovede at dele min begejstring for (SE HER). Kan I  huske, at jeg skrev om Kalahari sidste år (HER)?. Det er et brand, hvis profil passer så perfekt til sådan en som mig (og med garanti også mange af Jer – let me know i kommentarfeltet). Jeg fik de her tre produkter med hjem til eventet, og de har alle tre vist sig perfekte hos OS herhjemme.

Kalahari er skabt af en kvinde, hvis lige, jeg meget gerne vil kramme en dag. Hun hedder Carina Franck. Hun er simpelthen forbilledlig. Hun er opvokset på en farm i Kalahari. Hun har fra barnsben set, hvordan ørkenens indfødte, Khoi San folket, anvendte planter, urter og stenekstrakter til både hudpleje, medicin og madlavning. Kalahari Lifestyle produkterne er skabt ved hjælp af de indfødtes ældgamle viden om naturen, kombineret med den nyeste forskning indenfor hudpleje og et know-how om forbrugernes høje krav til produkter og smuk, praktisk emballage. I love it altså.

Kalahari Lifestyle er en sydafrikansk serie. Al emballage er 100 % genanvendeligt, og der anvendes udelukkende genbrugspapir. Serien kaldes en ECO-smart-serie med social ansvarlighed. Ved hvert køb doneres et beløb tilbage til Afrika. Jeg vil sige, at det er en serie med, og af, Afrika’s hjerte.

Se en detaljeret beskrivelse af hele serien og alle produkter HER og find nærmeste forhandler HER. Er der en Kalahari-forhandler nær dig?. Do not hesitate to visit.

OM DE TRE PRODUKTER:

Kalahari Hydralite Moisturiser 60 ml: En god fugtighedscreme til den sarte hud, den fedtede hud, der ikke ønsker for meget grease. Matterende. Duftfri. Husk høj faktor over. Indeholder sheabutter og Abyssinian Olie, der er en fugtmagnet, der ikke tilstopper porerne. Pris kr 235 (Jan bruger den, og er helt vild glad).

Phyto Firming Neck Mask 60 ml: Jeg har noget med halse. Ikke det at gø. Men I ved, bunden af hovedet – halse. Jeg har brugt halscreme i mange år. Til den her pris vil jeg bruge denne for ever. Den er så skøn, og giver den fineste, bløde hud på halsen. Den indeholder Baobabfrø olie, Melonfrø olie, Dermochlorella, Sheabutter, Kigelia Africana ekstrakt (der bleger solskadet hud) og solsikkeolie. Den bruges hver aften på halsen, og tages ikke af. Hvis I skal prøve noget fra Kalahari, vil jeg anbefale Jer at starte med dette vidunderprodukt. I er sikret høj kvalitet. Til en lav pris. Skøn duft oven i. Sikkerhed for kollagenstimulerende og opstrammende ingredienser. Pris kr 195 (for 60 ml – på tube!!!).

Phyto Hand Mask 60 ml: Når halsen er “nonne-blød”, så skal hænderne også være det. Åh, det er en god natmaske til hænderne. Jeg har også brugt den i dagtimerne. Da er den ligeså lækker altså. Den indeholder bla Baobabolie (det lille afrikanske vidunder med bla A, D, E og F vitamin. Essentielle fedtsyrer Omega 3, 6 og 9 findes også i Baobab – prøv at Google det. Det er sådan et nuttet træ. Olien fra træet kaldes også AFRIKAS arganolie, og personligt er jeg meget mere tilhænger af Baobab end Argan.) Pris kr 198

Jeg købte selv deres ansigtsvand på spray. Den skal have sin egen blogpost, så god er den.

Find en forhandler i din by af Kalahari. Hvis der ikke er en nær dig, kan du shoppe serien lige HER, hvor jeg køber duftpindene. YEAH.

Skærmbillede 2015-02-23 kl. 15.45.34

 

4 Comments
  1. Så dejlige billeder fra Out of Africa for mit indre øje, da jeg læste din anmeldelse.
    Produkterne indeholder Abyssinian Olie.

  2. Eeeeeej ville være sååå skønt at prøve hvis det er så godt som i siger 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.