Kan man ønske sig fiskeolie i julegave?

Sponsoreret* (* i samarbejde med Lahme kommunikation)

Kan man ønske sig fiskeolie i julegave?

Jeg ved ikke med jer?, men jeg ville elske, at få gode fiskeolier i julegave. Det er dyrt at være sund. Det har jeg fortalt om HER. Derfor har jeg ofte ønsket mig gavekort til helsebutikker, når jeg vidste, at jeg var nede på beholdningen af de essentielle kosttilskud, jeg altid SKAL HAVE HERHJEMME;

 • fiskeolie – skifter mellem Möllers, Eskimo 3, PurePharma Omega-3 og andre
 • magnesium – skifter mellem Biozym’s, Solarays og hva’ jeg nu finder (den på billedet, fandt jeg i Madrid på et lille apotek)
 • gurkemeje – bruger Pukka’s Wholestic Turmeric
 • Multivitamin – Gerimax Daglig Energi 50+ (primært til Jan, der får en multivitaminpille hver dag, hvor jeg får en et par gange om ugen). Bruger også Omnipure og Vitamax
 • probiotika – jeg bruger Pure Biotic Kvinde

Det er DE FEM vigtigste kosttilskud, for mig – for vores lille hjem. Jeg har før fået Pikasol i julegave. Det er jeg glad for. (Læs om mine mange kosttilskud HER venner)

Overvej at sætte kosttilskud*** på jeres ønskeseddel. Jeg gør det selv. For selvom vi gerne vil prioriterer os selv og vores familie, er det sgu så dyrt, at vi nogle gange glemmer vigtigheden af fiskeolie eks.vis. Ja jo jo, vi får da også vores vitaminer og mineraler fra vores mad (I know), især gør jeg, som antiinflammatorisk ridder af det sunde bord, men jeg har stadig perioder, hvor jeg kunne passe bedre på min krop/kunne spise mere fisk. De perioder tror jeg på, at kroppen takler bedre pga de daglige kosttilskud.

Fiskeolie, om den hedder Möller’s, Eskimo 3 eller Pikasol; jeg vil blot have EPA og DHA i minimum den anbefalede daglige dosis. I Möllers får jeg også ekstra A, D og E vitamin*, som jeg i den grad har brug for.

To kaspler af Möller’s Tran indeholder de essentielle omega-3-fedtsyrer EPA og DHA**, som jeg vil have. Möllers flydende tran med citrussmag er jeg også ret glad for, men jeg er endnu mere tilfreds med at skulle sluge et par kapsler istedet for (selvom der er ko i jvf gelatine).

En bøtte Möllers kapsler koster kr 110. Der er 112 kapsler i, dvs med to stk dagligt er der til 56 dage. Jeg synes, at sådan en lille grøn bøtte er en god gaveidé. I skal sæføli være sikre på, at modtageren kan tåle fisk/fiskeolie, og ikke indtager medicin der har kontraindikationer med fiskeolie. VIGTIGT!

#ibbeerfanafkosttilskud #möllerstran #fiskeolie

skaermbillede-2016-11-25-kl-13-05-20*Fra naturens side indeholder tran også vitamin D, som bidrager til at opretholde immunforsvarets normale funktion, vitamin A, som bidrager til at opretholde et normalt syn og immunforsvar og vitamin E, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress

**EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.  DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

***de kosttilskud I ved, at I kan tåle – og som I tager så meget og mange som muligt af, når økonomien er til det – og krop og sjæl trænger…

5 Comments
 1. Det var da et godt gaveønske.
  og….Det er nemlig helt korrekt at man lige skal checke evt. medicin…jeg får blodfortyndende medicin og har fået “no go” til både fiskeolie og for meget ingefær
  Kh. og dejlig weekend til dig.

 2. Ja det kunne jeg sagtens finde på at ønske mig i julegave, jeg spiser fiskeolie hver dag, og vil gøre det resten af mit liv. Jeg tror på at det er meget vigtigt for sundheden at spise fiskeolie. Jeg spiser også hvidløgskapsler der ikke lugter, det gør de så lidt alligevel, så er det godt med lidt effektiv mundskyl, så andre mennesker ikke flygter fra en. Dejlig weekend til dig fra Hanne Arendahl. ps jeg spiser en del kosttilskud jeg får det meget bedre og det er meget sundt det er jeg sikker på.

 3. Jep….. jeg ønsker mig gerne gavekort til den lokale Helsam. Jeg kan ikke undvære især omega 3. Det er godt til mine ømme led, derudover tager jeg mælkesyrebakterier, D-vitamin og om vinteren også en multivitamin pille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.