Kan solcreme være handicapvenlig?


Yvesrocher

Reklame

Kan solcremer være handicapvenlige?

Kan I huske, at vi “snakkede” om, at det er bedst at gå UD I BUTIKKERNE, for at købe solcremer? Jeg sagde “vælg efter konsistens, mærke, duft og spf”. Jeg fik derefter en mail fra Lena; (forkortet) “vi er nogle, der følger dig, der er handicappede, og ikke sådan kan komme ud i butikkerne. Hvor vil du anbefale os at handle sol-produkter?”. Det tænkte jeg lidt over, før jeg svarede.

Jeg endte med at sende diverse links til Lena til “handicap-venlige” solcremer. Kriterierne var; at de var nemme at få ud af beholderne, ikke fedtende og nemme at smøre ind/ud. Jeg anbefalede bla COOLA. Jeg anbefalede også Lena, at kigge forbi Yves Rocher sol-udvalget. Ikke alle deres produkter er “handicapvenlige”, men de er nemme at smøre ud (de fleste af dem). Det er nemt at shoppe hjemmefra, og det er gode priser – og god kvalitet.

Ansigtssolcremen fra Yves Rocher har Lena også købt. Den med spf 50 er superskøn.  Hun været så glad for mine anbefalinger, at hun faktisk er blevet Yves Rocher-fan (hun købte også Coola).

Så når jeg tror, at jeg ikke skal skrive mere om solcremer, så er I så søde og dejlige, at I lige sender mig mails og spø’r om jeg har nogle råd. Det er det bedste, jeg ved. Det aller allerbedste er dog, når I skriver tilbage, og har haft succes med min anbefaling. TAK LENA – og tak til alle Jer der spø’r mig. Jeg føler, at jeg er nyttig og til gavn, og det gør mig glad…

Handicapvenlige solcremer findes derude

 

4 Comments
  1. Jeg er også stor fan af Yves Rocher, bl.a. den fantastiske hydratation moisturizing som du anbefalede mig at bruge, til at smøre/spraye på huden i sommervarme, når huden er for varm til at tage imod normal hudcreme.
    Tak Ib ❤️

  2. Jeg er begejstret fan af Yves Rocher – det var de produkter jeg købte virkelig meget i 90’erne med alle deres sjove tilbud og gratis gaver. Synes det er en virkelig dejlig produkt serie stadig. Har mange af deres solprodukter derhjemme fortsat.

    1. ja i de gode 90’ere var jeg ikke så vild med YR, for da var jeg jo selv i Matas tihi – men det har ændret sig da <3 tak for ord Mette - sejt og lækkert

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>