Kappe kugler eller 

Kappe kugler eller

En dag skal han nok kastreres. Har ikke besluttet hvornår. Sådan rigtigt. Kappet kugler. Han er meget anderledes end Blop. Vi er også anderledes nu. Har mindre overskud. Til hanhund, der er horney. Ærlig snak. Blop blev ikke “bollesyg”, som Fjolle. Han blev søvnløs og sang serenader. Fjolle humper og vil ud og piver. Han bedækker kvarterets tæver. Blop var* mere sådan en der bare ville snuse og sniffe. Han var en gentleman. Overfor damerne. Når de var i løbetid.

Fjolle er ikke en gentleman. Han er nuttet, jo vel, men kun en gentleman, når han har fået en kemisk kastration. Dette er den 3. Den tredje gang, Jan tog ham ud til Karin i fredags, hvor han fik den lange nål i nakken.

Han skreg. Fjolle. Jan holdt ham, Karin var kvinden med nålen.

Nu er det gjort. Om lidt er han rolig igen. Om lidt er Bamse history. Om lidt kan han pakkes i kælderen. Bamse. Få lidt fred. Så bliver Fjolle en rolig og glad hund igen. Der ikke stresser og vil humpe alt. Der går cirka tre uger. Så virker nålen.

Hvad ville I gøre? Kemisk kastration, ingen kastration eller kappe kuglerne?

Har I en holdning til hanhunde og kastration?

Det er jo ikke fordi jeg ønsker at lave hvalpe med Fjolle som far. Synes måske bare, at han skulle have chancen, ligesom Blop. Blop, der aldrig er blevet kastreret. Dog heller aldrig (desværre) nåede at blive far. Måske kun i de drømme Blop stadig har, hvor jeg håber, at han ser søde små look-a-like-hvalpe, der spiser lammelunger.

Jeg er i tvivl om Fjolle’s kugler. Hjælp. Hvis I har et hanhunde-råd om kastration…

*Skriver ikke “var” om Blop, fordi han er død, men fordi han ikke mere går op i løbetids-tæver. Han vil bare ha’ mutti og mad nu.

#kemiskkastration #pbgv #Blop #Fjolle

 

2 Comments
  1. Havde de samme tanker om min hundemand, men valgte at få ham kastreret, da han var 1,5 år. For hans skyld. Synes det var synd, han skulle gå rundt og være frustreret, fordi han ikke kunne få lov. Jeg vidste dog ikke, man kunne gøre det kemisk, så havde muligvis valgt det i første omgang..
    I dag fortryder jeg det af og til, fordi jeg ville ønske, jeg kunne lave hvalpe ud af mine to yndlingsdyr. De to virker til gengæld til at være glade for det, for så kan de bare give den gas, når hun er i løbetid.

    Skulle jeg vælge nu, og give dig et råd, ville jeg få det overstået hurtigst muligt – altså hans chance for at få hvalpe… Og så få cuttet de kugler. Jeg fik en meget gladere hanhund ud af det.

  2. Åh tak skønne – ja den er svær. Heldigvis varer den kemiske er halvt år – så jeg har tid til eftertanke. Idag er stilledag her – med Blop der kæmper

    Pyh og knus til dig C og lille og hundene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>