Karamel i håret

Karamel i mit hår

Bjørn Axén Color Treat Blonde Caramel 250 ml midlertidig farvebehandling. Yes, det er den, jeg taler om. Den er så flot i mit hår. Jeg drømmer jo om, at få en lidt mørkere hårtone – faktisk bare min egen, så derfor øver jeg mig en del for tiden.

Color Treat Blonde Caramel

er en midlertidig farvebehandling til hjemmebrug, som giver en sofistikeret neutral og kølig beige-blond tone med bløde, cremede undertoner. Nuancen er udviklet til at klæde alle hudtoner og giver også visuelt indtryk af øget volume. Farveskylningen fornyer og udjævner nuancer i håret. Eventuelle udgroninger udjævnes – let. Håret får masser af pleje og en fantastisk glans. ColorTreat Blonde Caramel er beriget med opbyggende proteiner for at styrke håret. Kr 290 – kan bla fås hos Magasin

Id hair Color Bomb

Id Hair Colour Bomb Soft Vanilla er en letfarvet conditioner, der giver nyt liv til hårfarven. Den har alle de plejende egenskaber, som en normal conditioner har, og så virker den samtidig farveforstærkende. Folk som farver hår, har brug for en Colour Bomb, for at bevare farven frem til næste farvning. Soft Vanilla er skabt til blondt hår. Denne har jeg købt online på en webshop på tilbud til 60 kroner.

Matas Silver shampoo og balsam

Nyheden fra Matas; Matas Silver Shampoo indeholder lilla (kolde) pigmenter, der neutraliserer den gule farve i håret og fremhæver sølvskæret i gråt eller blondt hår – uanset om det er naturligt eller farvet. Sådan en sag kan jeg altid bruge, i de perioder, hvor jeg ønsker et koldt look – so to speak. Den ligner alle de andre silvershampoo’er, vi kender, men er sgu mere tæt og plejende. Det får Matas point for. Prisen er kr 54,95 – samme for balsam

Maria Nila vanilla

Jeg har også været glad for Maria Nila’s vanilla. Den er vegansk, dufter vidunderligt, og giver bare en fin lys sommerfarve til håret.

Fælles

Fælles for alle disse produkter i MIT HÅR er, at de blot holder 1 til 4 hårvaske før de skal fornyes. Det er fint for mig, indtil den dag, hvor jeg beslutter mig for, at mit hår skal være min egen hårfarve; mørk, mørk, mørkblond med leverpostej i.

Ingen af disse produkter kan lysne håret. De kan blot tone/let farve.

Tip

Jeg synes, at sådanne shampoo’s/hårkure, kan give et løft til mit hår, når det kniber med at nå hen til frisøren for striber hver 6.uge. Mit hår gror som græs i juni, og derfor skal der ofte striber i. For at give håret ro, bruger jeg lystigt af typer af shampoo’s og hårkure som denne. Hermed mine tips givet videre.

Denne blogpost er opstået fordi Heidi (ja det hed hun) spurgte til måder at farveopfriske håret på, uden at skade det. Heidi har også blonderet hår.

Hvis I har rødt, brunt eller lysebrunt hår findes der også slige produkter til jer.

En veninde med mørkebrunt (næsten sort) hår har brugt en Maria Nila, der gav så fin en glans og spil i hendes hår. Den hed cacao.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>