Kender I den med Pudderdåserne?

REKLAME

I ved, at jeg (og Jan the most – produktmæssigt) er fan af de to damer. Han bliver helt forlegen og starstruck, når han møder dem. Sådan har jeg det ikke. Jeg har mere sådan en følelse af, at “hold da kæft de to gør det godt, og har skabt noget stort SAMMEN”. Det er dét, jeg er mest vild med ved de to piger. De har skabt Pudderdåserne sammen.

Jeg savner helt vildt tit en sparringspartner – en partner – at lave IBbyheart sammen med. Det ville jeg elske. Det er bare ikke muligt, da der ingen penge er i mig.

Anyway – jeg kender få “derude”, og det gælder dem begge – der er mere ægte opmærksomme på mig og mine behov, når vi mødes ude i livet til events. De er altid empatiske, og vi kan både grine og græde sammen. ÆGTE PIGER MED SJÆL.

Kender I den? Alt i en sæbe 500 ml

Pudderdåserne har lavet en flydende håndsæbe (kropssæbe og ansigtssæbe), ALT I EN – lige som de kan lide den – helt uden parfume. I ved, at jeg er til flydende håndsæber (også kropssæber med duft tak), der dufter af noget. Det er det, vi har herhjemme. Jeg fik sendt Pudderdåsernes nye til test, og det har vi naturligvis brugt – og som håndsæbe herhjemme.

Jeg holdt mig fra at komme lidt aroma-dråber i, da vi ville teste den, som den var blevet sendt. Det er gået så godt. Den har stået ude i køkkenet. Den er pæn, og det er faktisk ganske rart, at den er neutral i duften. Den kan endda vaske løg-luft væk. Det kan vi lide. Den skummer godt op, og er rig i konsistensen (jeg kan ikke lide, når flydende håndsæber er sjappede og vandede). Til familier der ikke gider at dufte af noget, når de vasker hænder, siger jeg go go go get this. Til familier, der ikke tåler parfume, er den oplagt.

Jans gode ord om den er; “den er mega drøj”.

Min veninde har jeg fået til at købe Alt i en sæben. Hun bor i Jylland, og hun har altid brugt Neutral’s ( ja også uden parfume). Jeg sagde til hende “du har råd til det, køb Pudderdåsernes. Den er pænere”. Hun gjorde det s’gu, og hendes familie har den nu ved alle håndvaske i hele hytten – SÅDAN…

Prisen er kr 95 for 500 ml. Pumpen er god. Flasken er stabil.

Nu ved I, at den er derude, hvis det er noget for jer, at støtte to piger, der havde en drøm om noget særligt i blogverdenen, og fik skabt Pudderdåserne.

PS

Jan bruger stadigvæk T-zone peeling  hver dag, der holder hans sorte hudorme laaaaaaangt væk. Den elsker han.

2 Comments
  1. Hej Heidi😊
    Jeg siuger dine ord til mig, og har ofte rigtig god brug af de produkter og gode råd du altid serverer til os følgere❤ Nu er tiden så kommet til at mine børn bliver udsat for lidt test😄 Vil blot høre om det ville være for hårdt for en fedtet teenagehud, der danner hudorme, at bruge T-zone peeling? Til min datter?
    Tusind tak for en dejlig side.
    Knus Heidi Eggert❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>