Kiehls julekalender


Sponsoreret

Kiehls julekalender

Vibe skrev til mig (Vibe bor i Rom, og følger Ibbyheart) “Ib, har du set Kiehl’s julekalender for i år? Den er så fed. Sender lige et foto, måske den kommer til Danmark?”.

Jeg skrev til Vibe, at jeg hurtigst muligt ville undersøge det.

JA, den er i Danmark – i begrænset oplag – lige nu. Tak for det gode tip skønne Vibe. Den er jo helt vidunderlig den julekalender.

Prisen er også fin; KR 595.(værdi 1.030)

Hvad indeholder den? (uden at røbe det hele)

Kalenderen indeholder hud- og hår-plejeprodukter – de mest populære af Kiehl’s produkter. Der er bla læbepleje, håndpleje, kropspleje og rense-produkter.

Kalenderen

Kalenderen er “pyntet” af den grafiske kunstner Kate Moross, og er så fin at have stående i julemåneden. Synes I ikke?

Hvem er den til?

Kalenderen er både til kvinder og mænd – unge og gamle. Den er god til dem, der endnu ikke har mødt Kiehl’s. De kan prøve seriens ikoniske produkter, og der vil de forstå, hvorfor VI ER SÅ MANGE FANS verden over.

Den SKAL gives til Kiehl’s-kendere/fans. Vi vil elske den. Vi vil elske at åbne en luge hver dag, og få noget vi har glemt, vi brugte engang, eller møder et produkt, vi aldrig selv har brugt, men kun har hørt godt om – eller gensynsglæde med et produkt, vi allerede elsker og bruger…

Kalenderen er limited edition (og der er allerede rift om dem) og forhandles hos Magasin Kgs Nytorv, Magasin Lyngby, Magasin Odense, Magasin Rødovre, Magasin Århus og Magasin Fields.

Skynd jer ind til en forhandler og få fat i den. Jeg har lige idag set den i Magasin Kgs.Nytorv – se foto nederst.

Møs fra Ibbe

GO GET IT TIGERS (især dig søde Mie – kære frisør – den er lige dig)

#kiehls #julekalender #begrænsetoplag

5 Comments
  1. Altid til tjeneste søde Heidi. Det er en fornøjelse at følge med herinde, og lære nyt og mindes om gammelt…og ikke sjældent bekræftes i det jeg gør…Manse hvor Jeg ønsker mig sådan et fint bybillede at åbne et vindue på hver dag i min fødselsdags måned. Jeg sender liiiige din fine skrivelse ud i æteren i det tilfælde, at der var nogen der gik og manglede inspiration til gaven …til mig… Høhø… Knus & Kys fra Vibe i Rom 😘😘👏🏽🌸🌸❤️

  2. Ih sikke skøn julekalender den vil jeg da bestemt gerne vinde til min søster som har været så meget igennem med sygdom og seneste en grim tandlægeomgang ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>