Kørestolen skal til Beauty-fest

#dba2019

Kørestolen skal til Beauty-fest

Jeg sidder i den, kørestolen. Jeg gør mit bedste for at huske, at kørestolen blot er et hjælpemiddel. Jeg prøver at huske, at jeg ikke kan se, hvad folk tænker. Jeg kan ikke læse deres tanker. Jeg gør ALT, for at være i mit eget hoved og husker at nyde festen og alle de skønne mennesker, jeg kender (og ærligt – holder meget af).

Det bliver så dejlig en fest, og jeg er vild med arrangøren og de andre dommere i mit felt og også dommerne udvalgt til selve udvælgelserne af alle priserne (på nær Forbrugerprisen og vores Influencerpris).


Kan I spotte en hund? (Viggo)

Der blive fest

Der blive LYS, og der blive FEST imorgen. Jeg har købt en ny kjole. Den er flot. Den er med blomster på. Jeg har fået håret klippet og farvet lyst (tak X og G). Jeg har Nanna med som min HJÆLPER, en der kan skubbe mig omkring og være min kognetive støtte (hun har bla fundet ud af, hvor handicap toilettet er placeret). Det betyder meget for mig, at jeg har en hjælper med. Det er jeg så glad for. Jeg (VI) skal sidde til bords med de andre lækre piger fra Influencer-holdet (og de er så søde og milde). Vi skal have dejlig mad, og vi skal se alle priserne blive overrakt.

Så skal vi også kysse og kramme ALLE dem, der vil…

MEN jeg har mine små bitte skide irriterende djævle i hovedet, der kører rundt og laver ballade. De råber inde i mit hoved, at jeg ikke orker at kramme fra siddende position (ikke fordi jeg er flov over at sidde i kørestol, men fordi det er akavet for en høj og langlemmet, som jeg er). Er det ikke vildt? “De” ævler løs om, hvor ondt i ryggen jeg får, når jeg skal kramme. Kan I forestille jer det? De af jer der sidder i kørestol, har måske nogle fif’s? Kan jeg sige “kys mig på kinden” i stedet for? Kan jeg sige “giv hånd” i stedet for? Kan og gider jeg overhovedet lave et nummer ud af det? Eller er det bare mit hoved, der ævler løs???

Sådan nogle tanker har jeg også, selvom det bare skulle handle om en Beauty fest med de bedste.

Så jeg har netop besluttet, at jeg ikke gider lade “dem” ævle løs i mit hoved. Jeg får det bedste ud af situationen, og får jeg skævhed i ryg og spasmer af at kramme, så må jeg deale med det – efter festen – basta – slut #notabigproblem #getalife #growup #afterparty

I ved, at jeg bruger bloggen, når jeg kan. I ved min blog er min oase, hvor jeg kan skrive lige, hvad jeg tænker og føler. Det har jeg gjort i dette indlæg.

Jeg skriver, ALT om hvordan festen VAR, ligeså snart jeg er klar til det. Jeg føler lidt, at I skal med til festen. SÅ ville jeg med garanti KRAMME JER.

Møs fra Ibbe


13 Comments
 1. Det er da bare så dejligt at du kommer med🥰🥰og er sikker på at du sammen med alle de søde og beauty kompetente mennesker får den bedste aften 🥰🥰🥰det hele er bare lige dig.så er sikker på at dine små demoner ikke har en chance til at poppe op 👍 rigtig dejlig aften til dig og Nanna❤️❤️❤️❤️🍀🤗

 2. Når jeg krammer fra kørestolen så giver jeg nærmest kram med haks og skukder mens jeg lægger en hånd på deres skulder. Den anden arm hviler bare på armlænet. Krammer som man ville gøre med hænderne fulde af indkøbsposer hvis det giver mening? Strækker mig ikke meget, men lader folk bukke sig så jeg skåner ryg, lænd og bækken så meget som muligt😊
  Giv den gas i morgen skønne Ib🥳🥳
  Ibbe hun er høj og flot – selv i kørestooolen🎶🎶 lakalalalala lalalalalaa🎶🎶💕

 3. Jeg glæder mig til at se dig mere end nogen andre skønne Ib!❤️ Møs møs fra en som ikke kommer til at kunne lade være med at kramme 😘

 4. En dejlig fest ønskes og nyd det nu 🙂
  Jeg var selv kørestolsbruger en tid og må ind imellem ty til kørestolen igen.
  Du må prøve at få djævlene væk og trods alt vide, at du har din egen stol med 🙂
  Knus og og glæder mig til at høre nærmere om Festen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>