Kokosvand tryller i min krop

image

Kokosvand tryller i min krop

Jeg ved ikke om jeg har levet på Bountystrande i tidligere liv. Jeg ved ikke om jeg kunne jonglerer med fire kokosnødder eller fem. Jeg ved ikke om ham fra Den Blå Lagune lavede morgenmad til mig med kokosvand og kokosnøddesnacks hver dag. Jeg ved, at jeg ikke har en krop som Brooke Shields, men at min krop har det fantastisk efter en omgang kokosvand. Det startede med at Nanna købte en til mig sidste sommer. Siden har jeg været afhængig. Jeg drikker ikke kokosvand hver dag, men jeg drikker det, når min krop skriger efter energi og sundhed. Jeg elsker smagen, både den rene smag og også dem, hvor der er tilsat smag. Jeg køber dem online HER, eller i min lokale helsebutik. Velassorterede Matas-butikker forhandler også Dr.Antonio Martins kokosvand.

Jeg ville ønske at unge mennesker, der vælter alt det lorteklamme energidrikke-dåse-helvede i sig fik øjnene op for COCO JUICE. Det virker langt langt langt og meget meget meget bedre i kroppen. De er også fantastiske at drikke efter træning. Hey, og så er det super moderne at drikke kokosvand, det kan da være forældre til teenagere kan sælge COCO JUICE til dem på dét grundlag. Jeg synes bare alle skal prøve det, og virkelig mærke efter i kroppen efter indtag. I min krop føles det så rart, sundt og naturligt. Det skal føles godt i maven. God mavefornemmelse. Prøv det.

4 Comments
  1. Jeg drikker det selv i ustyrlige mængder. Min epilepsimedicin er berygtet for at rippe kroppen for elektrolytter – især kalium, og det kan kokosvand rette op på. Måske noget af din medicin gør noget lignende? Det fucker væskebalancen helt op.

    1. Præcic elektrolytterne i balance gør bare kroppen glad. Ja min medicin skaber mineralubalance. Før ku jeg kun rettte op på den ubalance med bananer og æblemost, men kokosvand gør det så hurtigt. Også hvis jeg har hovedpine – grundet væskemangel eller andet – bum – kokosvand og jeg er på rette vej. Tvillingerne har med garanti godt af din kokosvandaddiction Katja

  2. Jeg er lige begyndt at drikke et glas om dagen. jeg føler mig mere hydratet end ved at drikke et glas vand og så køber jeg min Kokos vand i de etniske butikker. Har også læst at det skulle være godt for tarmene,forbedre fordøjelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.