Kure Bazaar er klar til forår med lyserøde lakker

Kure Bazaar er klar til forår med lyserøde lakker

Franske Kure Bazaar har lanceret tre super fine nye neglelakker med den altid unikke “sunde”  formel, hvor 85 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

Bomuld i lak

Lakkerne er baseret på bl.a. hvede, bomuld, kartofler og majs – men har samme gode dækkeevne, holdbarhed og glans som konventionelle neglelakker. På mig holder de 2-3 dage, og med en god topcoat holder de 4 plus dage. Jeg er vild med, at de ikke stinker, når de kommes på, og jeg elsker glansen i lakken. Jeg køber dem på Gl.Kongevej hos Greenskin (de kan også købes online**). Jeg har cirka 15 Kure Bazaar lakker. De her tre har jeg fået sendt til test*. De andre har jeg gladeligt købt (og det vil jeg fortsætte med). Der findes også neglepleje produkter fra Kure Bazaar, de produkter må jeg snart tjekke ud. Jeg lover.

De nye lyserøde

De nye lakker er allerede ude i butikkerne. Forhandlere kan søges her  – ellers ring til 87 49 91 00 – og find en forhandler nær DIG.

DOLCE  (den lyseste, sart lyserød, fin og fransk)

FRENCH ROSE (nude lyserød, svagt rosa skær)

LILY ROSE ( støvet rosa med dybde, flot med tre lag)

**Greenskin aner ikke, hvad og hvem jeg er, de aner altså ikke, at jeg skriver dette. Bare for at at få på det rene – as always.

*sponsoreret indlæg, da de er blevet sendt til test

I kan følge Kure Bazaar Danmark på FB HER

#kurebazaar #ibbyheart #lyserøde

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>