Kylle Rylle på neglene

Vinylux nyheder
Pastel lykke

Sendt til test

Kylle Rylle på neglene

Okay, det er ikke så ofte, jeg får sendt neglelakker mere. Så jeg bliver så glad, når gode Cnd husker mig. For jeg husker også dem. Jeg er nemlig meget glad for Vinylux. Jeg tror, at jeg har cirka 30 farver fra Cnd. Lakkerne er nemme at putte på, holder godt, og ødelægger ikke neglene. JA TAK til Cnd.

Jeg ved godt, hvorfor firmaerne ikke gider sende mig lakker mere; det må være fordi, jeg ikke er så dygtig til at lege med lakkerne af og på, på igen, prikker, streger, mønstre og hallo. Det ved I alle sammen godt, at det har jeg ikke tålmodighed til. Derud over har jeg heller ikke det “kognetive overblik” til at gøre det – samt at jeg ikke har tiden…

Anyway de her Kylle Rylle-lakker fra Cnd gjorde mig helt gok gok og gæk i låget, og jeg kom i gang med at lege med farverne. Ih, hvor jeg hyggede mig. Jan snorkede i sofaen ved siden af mig, og jeg så Blacklist, alt imens jeg hyggede mig med disse fire farver…

Kylle Rylle

Fire glade forårsfarver

Lyselilla GUMMI  #276

Lyseblå TAFFY #274

Lyserød CANDIED #273

Lysegul JELLIED #275

Pr stk kr 125

De er i butikkerne nu. Juhu.

Happ easter nails

Kollektionen – The Chic Shock

Chic Shock hedder kollektionen. Det er pastel-farver, der er helfarvede, og dækker godt. Der skal blot to lag på. De er uden glimmer og glimrende i sig selv – hvis I forstår.

Fire cremede pastel farver inspireret af den trendy sydkoreanske K-Pop kultur.

Måske I er blevet inspirerede til at lege med lakker på en ny måde? Måske I blot kan bruge nogle lakker I har derhjemme? Måske har I lyst til at shoppe de nye Cnd lakker? I kan i hvert fald finde dem hos alle landets mange Cnd-forhandlere I NÆSTE UGE (måske allerede nu derude???)

Opfordring til leg med lakker i glade farver er hermed givet videre. Senere på ugen skal jeg lege med de nye Nilens Jord neglelakker. De er også meget legelystne, og har budt mig op til dans – ligesom Chic Shock-kollektionen gjorde, da den kom ind af min dør.

Møs fra Ibbe

Og lakkerne er ude fra 10. april og forhandlernummeret finder I her; 33 32 33 22

1 Comment
  1. Flotte negle ❤️❤️Jeg troede sku det var et lånt billede indtil jeg læste teksten 💪💪💪

Leave a Reply

Your email address will not be published.