Kyskager fra Holms Bager – hele maj

Kys Sclerose Farvel maj 2016

Der er støttende stjerner udover hele landet. I hele Danmark kysses der grønt i maj måned. Jeg bliver så glad, når jeg ser de mange tiltag, og jeg bliver rørt over den tiltagende opbakning… På Kys Sclerose Farvel’s Facebook-side kan den store opbakning, og de bange events, følges. I mit eget hood er der god opbakning fra butikkerne, der troligt har de grønne bøsser stående. Mit yndlings-shoppingcenter, Frb C, er kæmpe stjerner. De drysser dem udover Scleroseforeningen med fine tiltag hele maj for at samle ind til forskning i en sygdom, der årligt får tag i 600 nye danskere. Deres mål er at samle 100.000 kroner ind. I kan hjælpe dem (og mig – og OS) ved at bakke op om de mange støtte-projekter, se nogle af dem HER.

Bla har de, under ordene “Spis og drik med god samvittighed” en grøn kyskage fra Holm’s Bager (som søde Aya og hendes mor, min veninde Pernille, har lavet fine billeder med – og købt og smagt på) og en grøn juice fra 42Raw. Jeg har smagt dem begge, mums.

Der er også foto-sjov i Frb C til fordel for scleroseforskning;

“Smil til fotografen:

• Fotograf Adam Sund tager et professionelt og personligt portræt af dig
• Portrættet leveres digitalt til din mail
• Du overfører minimum 149 kr. via MobilePay på 4011 4950 – beløbet går ubeskåret til Scleroseforeningen” Dette sker den 7. og den 28.maj på Plan 1 mellem kl 12-15. Adam Sund tager de flotteste portrætfotos. Min varmeste anbefaling til at kigge forbi deroppe idag og den 28.maj.

Kig forbi Kys Sclerose Farvel’s egen hjemmeside og følg de mange fine og flotte events i hele maj måned.

Tak til Aya og Pernille for de helt igennem vidunderlige billeder af Aya og en kyskage fra Holm’s bager. Holm’s Bager hjælper nemlig endnu en gang med at kysse sclerose farvel med denne lækre kyskage bestående af en brownie bund med en legeret limecreme, der danner det grønne kys. Yummi!
I kan købe kagerne i hele april og maj måned for 27 kr/stk

I finder Holm’s Bager i København og på Frederiksberg på følgende adresser:
Østergade 52 i Illum.
Bremerholm 1 ved Magasin.
Torvegade 50 på Christianshavns Torv.
Falkoner Alle 21 i Frederiksberg Centeret (Frb.C).
Amagercentret

INFO: I juli måned i år har jeg været bærer af sclerose i 16 år. I 16 år har denne sygdom hver dag vist sit klamme ansigt. Ingen pauser. Hver dag er den der. Lige nu har jeg et attak (aftagende). Det har berøvet mine bens funktion, min højre arms styring og min blære- og tarm-kontrol. Hvis jeg er heldig, får jeg kontrollen tilbage. Det ved ingen. Det må tiden vise. For sådan er sclerose; ond, fej og uvis. Jo flere penge der samles ind, jo tættere kan forskerne komme på nøglen, der kan låse døren op til gåden om ms, og derefter knække koden, så vi kan få en fremtid uden sclerose. Nogen dage ønsker jeg mig bare en time uden sclerose. Det sker bare ikke…

For at bakke op i hele landet:

Donér via sms eller MobilePay
• Sms KYS50 til 1231 og støt med 50 kr.
• Overfør et valgfrit beløb via MobilePay på 4011 4950.

10968244_540879629387585_2497390384681963133_n

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.