Lad os snakke om mascara og et tilbud

Reklame

Lad os snakke om mascara

Jeg har fortalt og snakket om mascara’er hele mit beauty-liv. Jeg har skrevet mange blogindlæg om diverse mascara’er. I kan blot prøve at søge på GOOGLE “IBBYHEART mascara” (eller søg på søgefeltet på selve bloggen). Jeg lover, der kommer nogle fede hits ud af det. Der er mange gode råd at hente, og fine ord om alle mulige mascara’er…

Denne blogpost handler om een mascara, som jeg finder fremragende (og god til prisen). Den er lige nu på tilbud til 100 kroner i Matas. Rigtig fin gaveidé – til een selv eller en ven…

Jule tilbud: Gaveæske til kr 120 for begge de omtalte produkter

Volume Infusion fra Max Factor

Det er en klassisk mascara, der giver volume. Den indeholder også plejende ingredienser, som dagligt øger volumen i vores vipper. Her er tale om en 2-i-1 mascara avec pleje og fylde. Den indeholder biotin for fyldigere vipper og keratin som plejer og styrker. Børsten er super at arbejde med, især når vipperne har lidt længde (en tyk børste kan være en anelse svær at arbejde med, hvis vipperne er meget korte).

For mig og en del af jer har mødet med denne mascara været en succes. Derfor ville jeg lige dele den herinde med jer alle sammen.

TIP

I kan give jeres øjne illusionen af et øjenløft med bla Max Factor’s Brow Highlighter.  Brug den under øjenbrynet. Tegn den på i et tyndt lag og børst ud efter. Det bliver simpelthen så pænt.

Imorgen er det december. Lad os sørge for den bliver rar og mild.

Møs fra Ibbe

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.