Lækre gaver til dig selv eller en du elsker for mellem 100 – 200 kroner

Sponsoreret (da nogle af produkterne er sendt til anmeldelse)

Lækre gaver til dig selv eller en du elsker

for mellem 100 – 200 kroner

I kender det, I ved, dét med at lige skulle finde lidt gaver, der ikke river budgettet i stykker, som alligevel viser “lidt klasse” og good stuff-karma…

Jeg har her nogle bud på særlige sager/gaver til jer selv, eller en eller flere I elsker…

Bobbi Brown  Lip Balm SPF 15 kr 190

Jeg starter med denne lille magiske dåse fra Bobbi Brown. Den er jeg så glad for. Det er en ikke-fedtende læbebalsam, der indeholder hvedekim og olivenolie. Den er dejlig “mellem-hård” i det, og giver øjeblikkelig lindring og beskyttelse til læberne. Den kan bruges alene, hvis I ønsker et naturligt look, eller under andet læbehalløj. Bobbi Brown Lip Balm SPF 15 fås i en elegant blank sølvfarvet dåse. Varm anbefaling herfra. Den giver så fine, blanke og bløde læber – uden at gnatte og fedte. Kan købes online hos Magasin og på counters i Salling, Illum og Magasin.

Whamisa veganske og økologiske sheetmask’s

Organic Hydrogel Mask’s kr 49 pr stk. Jeg har prøvet “den brune”, og jeg elsker den. Simpelthen en behagelig og effektiv maske i hydrogel-shape, der sidder så rart på huden. I kan se alle tre varianter online hos Itsasmallworldbeauty – en dansk webside.

Der findes den brune, den lyserøde og den grønne (farverne valgt udfra emballagen). Virkelig geniale adventsgaver. Skøn pris og stor effekt. Prøv dem.

Egnet til veganere.

Anvendelse af produktet: Rens huden grundigt og påfør toner inden du påfører masken. Masken kommer i to dele for en bedre pasform. Lad masken sidde i 20 minutter inden den fjernes. Skal ikke skylles af

Jurlique

Rose Hand Cream 40 ml kr 180

En af mine yndlings-håndcremer – simpelthen; Rose Hand cream fra Jurlique. En let, ikke-fedtet creme håndcreme, der beroliger, plejer og beskytter hænder, negle og neglebånd. Giver en fin barriere mod fugttab hele dagen. Dufter som roser i “mormors have”…

Herôme

Nourishing nail oil kr 110

Den bedste og mest effektive negleolie – jeg har prøvet. Den virker bare. Den tilfører fugtighed og flexibilitet til negle og neglebånd, med en dybdevirkende effekt der nærer og styrker.

Den superhurtige og effektive forbedring af negle og neglebånd skyldes dens formel og præcise mål for anvendelsen af mandelolie, citronolie, vitamin E og vitamin F. Disse ingredienser forhindre at neglen udtørrer og knækker og hjælper neglen med at vokse.

Et rigtigt godt råd fra Herôme er, at dryppe oilen om bag neglen, således at neglen suger indefra og oilen lægger sig invendig i neglebåndskanten. Påfør OGSÅ på neglebånd. 110 kroner for lynhurtig neglepleje, der SES. Kan bruges af både mænd og kvinder…

Fås bla i Magasin og også online hos Herôme.dk

Molton Brown

Orange & Bergamot Handwash 300ml kr. 165,00

I ved, at jeg holder så meget af alle disse håndsæber fra Molton Brown. I kan få med mange forskellige dufte – og i mange farver. Dette (den gule) er en fugtgivende håndsæbe med sibirisk fyrreolie og rød timian.

Duftnoter: litsea cubeda, ambra, fyrreolie, gaiac-træ og solsikke solsikke. Denne milde håndsæbe er ideel til vintermånederne.  Den svøber hænderne i varme, træduftende aromaer. Ahhh.

Fås bla i Magasin – også online.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.