Lækre læber

Lækre læber

Nu vi er igang med at tale om læber, vil jeg benytte lejligheden til at fortælle om fire andre helt specielle læbepleje-produkter. De er alle fire røget ind på hitlisten herhjemme. Mød Filorga, Avène, L’Occitane og Mac… (priser fra kr 64,50 – kr 195)

FILORGA kr 195

Filorga lærte jeg at bruge, da Emilie var i Matas i Frb.Centret. Jeg har prøvet natcreme og halscreme derfra. Toplækker fransk hudpleje-serie. Ved en event fik jeg EN ULTRA NÆRENDE LÆBEOLIE fra Filorga med hjem. Det er denne her.

Den er absolut formidabel.

En duo af nærende olier og reparerende sheasmør giver næring, genopbygger og beskytter skadede læber.
Et kollagenpeptid booster, blødgør læberne, genopbygger den naturlige fyldighed og fornyer konturerne.
NCTF®, en cocktail af revitaliserende aktive ingredienser genopliver øjeblikkeligt læbernes naturlige farve.
Læberne får straks en rosenrød farve – naturlig glød.
Læberne kan blive fyldigere ved daglig brug i over 3 uger.

Det fede er, at den ikke gør ondt (som de gamle slags af denne type læbesager). Den er så behagelig at tage på, have på – og SE PÅ. Jeg er solgt. Hvis I har fidus til sådanne læbeprodukter, så prøv den venner. MUMS. Fås bla i Magasin.

L’OCCITANE kr 130

Denne her fik jeg af Jan ude fra lufthavnen. Den er så smuk (i emballagen), og så rar at komme på. Læbepomaden er beriget med peony ekstrakt, der dufter så skønt. Den cremede beauty balm nærer og beskytter (SPF 25) læberne. Læberne får også en frisk og naturlig farve med denne her. Fås også i Magasin (så jeg lige) – HER. Fås i flere nuancer…

 

AVÈNE kr 64,50

EN af mine de gode læbepomader i kulde og “hunde-koldt-hunde-gåtur-vejr”. Den er genopbyggende og blødgørende med cold cream. Cold Cream er traditionel europæisk, farmaceutisk opskrift baseret på bl.a. bivoks (derfor IKKE vegansk), paraffin, mandelolie og rosenvand. Jeg kender cold creme fra min Matas-tid, og har set dens gode effekt.

I hele Cold Cream-serien fra Avène er rosenvand erstattet med Avène Termalkildevand, som virker ekstra plejende på huden. Den indeholder helende sukralfat og beroligende bisabolol (udvundet af kamille) også. Kan anvendes under læbestift – som pleje og som primer. Virkelig behagelig at komme på, glider let over læberne – og holder længe.

Købt på apoteket. Kan findes hos udvalgte apoteker – eller online HER 

Sidst – men ikke mindst må jeg lige pippe om min store lipgloss-kærlighed fra Mac. Jeg har fået den tilsendt, og den er allerede online lige HER. Jeg elsker farven, den lette glitter – og det der lyse “Barbie-kiss-Ken-look” by James Kaliardos. Den lyse, jeg fik hedder #Stratagloss fra Tricolour-serien.

Den er vidunderlig. Jeg har lige bestilt den anden farve i serien. Den der hedder Pyrité. Jeg fortjente sgu at forkæle mig selv. DERFOR. Pris pr.stk kr 185

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>