Lækreste læbeprodukt fra Bobbi Brown

Sponsoreret

Lækreste læbeprodukt fra Bobbi Brown

Jeg har alle tre; den alm (Bare pink), den let røde (Bare popsicle) og den melonfarvede (Bare melon).  Jeg har selv købt alle tre. Jeg fik dem anbefalet af en veninde, der havde købt dem i USA, “de er så plejende og pæne – og meget naturlige”. Så jeg købte dem i hhv CPH lufthavn og i Illum.

Jeg elsker dem. De er så meget mig, og passer til mine læber, mit look – både med og uden makeup. De kan løfte ethvert smil – højere.

Det er ikke en læbestift – det ligner bare

Det er mere en læbepomade med lidt farve. Det er en luksusudgave af læbepomade. Jeg ved godt, at det ikke er en Labello. Det er en Bobbi Brown-basker, der kun skal bruges/købes, hvis I vil have forkælelse til de to streger i jeres ansigt, der kysser…

Extra Lip Tint indeholder alle de plejende fordele ved en læbepomade samt et naturligt strejf af farve, der giver smukke og naturligt udseende læber.  Læberne bliver bløde og kind of fyldigere. Den tætte formel er ren magi med diskret farve, der smelter sammen med den naturlige læbefarve. I love it.

I skal prøve venner, hvis I har lyst til totalforkælelse. Prisen er kr 260 PR.STK. Ønsk jer den i gave (Valentines gave evt?). Køb den, når der er tilbud (lige nu er der tre for to’s pris – det er da fedt, så kunne I købe gaver også…).

Ny farve lige nu – limited edition

Der er en ny farve derude lige nu i en begrænset periode. Den hedder Bare pink SPARKLE. Det er den i ser i videoen herunder. Dén har jeg fået tilsendt. Jeg er vild med den, og får så mange komplimenter, når jeg har den på.
Det er Bare pink med glimmer i. Den løfter lige niveauet for en læbepomade med flere højder.

Hvorfor Ib?

Hvis I er glade for Lypsyl, Labello eller Mentholatum, så bliv dér. Hvis I er glade for transperante læbestifter og læbepomader med lidt farve, så hop da ud i det her. I kan godt forkæle jer selv med sådan et produkt til kr 260, hvis I lige har brug for blødere læber. Hvis I har brug for luksus. For mig, der aldrig køber dyre tasker og lign, er det rent forkæleri at købe sådan et læbeplejeprodukt til mig selv. Jeg bliver glad af det. Ja det lyder tosset, men jeg er tosset med god kvalitet.

Varm anbefaling herfra og tak til de af jer der allerede har købt produktet på min anbefaling, jeg elsker, at I også er begejstrede. Tak for tilliden.

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.