Lancôme giver rosenrøde kinder

Rénergie Multi-glow Rosy skin tone creme

Annonce

Lancôme giver rosenrøde kinder

Altså cremen tryller i hvert fald på voksne pigers hud, så de rosenrøde kinder (der kan være lidt gemt væk hos nogle voksne) kommer til sin ret – kommer frem og blærer sig…

Det er moderne med cremer og primers med TRYL i. Den nye creme fra Lancôme er skabt til den modne kvinde +60 år. Alligevel har jeg da fået den tilsendt – og er blevet helt vild glad for at bruge den. Jeg har anbefalet den til tre af jer, og I har købt, og er meget tilfredse, tilpasse og synes cremen kan noget…

Jeg går ikke selv op i, hvilken aldersgruppe hudplejeprodukter er skabt til. Jeg sætter mig grundigt ind i deres ingredienser jo vel, men det kommer allermest an på, om cremen er noget for mig og min hud – nu og her – og også på sigt. Derfor mixer jeg i et væk af cremer til alle aldre – dog primært målrettet voksen hud, der er tør – for hey jeg er voksen med tør hud.

Derfor – hvis I også er voksne (lad os sige 60+/minus)

Rénergie Multi-Lift Glow er skabt til 60+ – og kan bruges af kvinden, der vil have en creme, der giver glød til huden øjeblikkeligt – også til piger på 47 år, som jeg er… 

Rénergie Multi-Lift Glow er nemlig en nu og her farvekorrigerende og konturopstrammende creme- godt nok specielt udviklet til moden hud (jeg er meget moden høhø). Den lyserøde, delikate creme er så rar at komme på huden.

Rénergie Multi-Lift Glow efterlader huden med en mere fast og spændstig hudoverflade. Som resultat kommer konturerne til at virke mere definerede. Derud over syner hudtonen mere ensartet. De rosenrøde kinder kommer til syne (igen) – og spejlbilledet er en kende skønnere…

Indhold

Ved 60 års alderen mister huden såvel sin elasticitet og fasthed som sin glød. Det sker bare – for langt de fleste. Derfor har Lancôme taget alle de lækre ingredienser fra deres allerede kendte Rénergie creme (som I ved, jeg brugte i min Matastid) og tilsat nogle ekstra goodies, som gør cremen til et fyrværkeri til moden hud.

Den rosa Rénergie Multi-Glow creme indeholder blandt andet ekstrakt af hørfrø, der har en let opstrammende effekt, samt ekstrakt af røde schizandra-bær, der korrigerer hudtonen.

Cremen er lyserød, men vi bliver ikke lyserøde i ansigtet ved påførsel. Den blender (med fine pigmenterede perler) blot ind i huden, og giver huden mere glød; rosenrøde kinder og friskhed prompte. Selv uden makeup har huden en friskere glød med cremen på.

Løb ind til nærmeste forhandler og få en prøve – HVIS I er 60+ – ELLER hvis I mangler glød og er voksne piger (som eksvis mig)… I bliver meget glædeligt overraskede…

50 ml koster kr 590

Se lige 65 årige Isabella Rossellini i reklamen for Multi Glow. Jeg er total forelsket i hende. En voksen kvinde med ben i næsen og glød i øjne og hud – så jeg får lyst til at råbe fra klippetoppen “SHE IS THE KING OF THE WORLD”…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>