LauRie god røv og god weekend


Sponsoreret* (oplyst ved en event)

LauRie god røv og god weekend

LauRie It’s got to feel right

Idag er det 25 år siden, at jeg flyttede til København. Hvis nogen dengang havde sagt, at jeg ville sidde til en fashion event på et hipt sted in the city og hører om et brand, der er (aner)kendt for de fedeste jeans, der holder maven inde og røven oppe, så havde jeg skreget af grin…

Jeg skrev et blogindlæg i 2012 om 20 året for mit københavnerliv. Det blev et meget læst blogindlæg. Tak venner. Nu vil jeg skrive om LauRie’s 30 års jubilæum, og fortælle om en event, der tog røven på mig…

Idag og LauRie

LauRie er designet i Danmark, produceret i Europa og elsket af mange kvinder verden over – også af mig…

Da jeg havde tabt mig sidste år, og faktisk havde tøj, der hang ret løst på mig, gav min veninde mig en før-julegave; et par LauRie jeans. Jeg tænkte, “ej, jeg er ikke god i jeans, jeg er for tyk”. Men de blev mine mest brugte jeans – ever. Jeg fik dem i str 42 (Magic Slim). De bedste jeans, jeg har ejet. De strammer maven ind (uden af kvase den), og de løfter røvetten.

Idag skulle vi til eventen hører om LauRie, og det var et sandt eventyr. I kan læse meget mere om LauRie på deres hjemmeside, hvor hele historien om bæredygtig mode og bukser til ALLE, giver god mening.

Jeg er ikke en fashion-pige, men jeg er glad for bæredygtigt tøj, der ikke driver rov på hverken miljø eller dyr. Jeg var så glad for at få invitationen. Den tog mig med et smil, da vi (de inviterede) skulle sende et billede af vores numse; det ville være adgang til eventen. Dét er da sjovt. Jeg fik invitationen, da vi var på Kreta, og lige den dag havde Jan leget med min mobil og taget billeder af mig, da jeg gik og fandt sten på stranden, med numsen lige i vejret. Så jeg sendte et af de billeder, ha ha.

Booty Bingo

Til eventen fik vi lækker morgenmad, en præsentation om brandet og så skulle vi spille Bingo. Spillepladen var så trykt på dét foto hver af os havde sendt ind. Så jeg spillede Booty bingo på min egen røv – ha ha – vandt ikke en dyt, men sjovt var det (se fotos).

Vi hørte om nogle jubilæumsjeans, dem kan I se på billederne herunder. Læs mere om dem hos LauRie, hvor de kan fås i “alle” størrelser. De har en vildt god pasform, de former faktisk kroppen uden at stramme. De er fremstillet af økologisk bomuld uden frække kemikalier. Der er rift om dem, og de er kun lavet i et begrænset oplag. Få numsen i dem i en fart…

Eksklusive super stretch jeans i økologisk bomuld · Regular kr 1.199

Mine jeans fra Anja

God røv og god weekend

Ja, den var s’gu da oplagt at skrive her. For jeg ønsker jer en god weekend. Jeg ved I alle har flotte numser. Jeg ved det bare. For en god røv er en røv, der virker…

Jeg er taknemmelig for mit liv i København. Selvom jeg havde troet, at jeg nu i mit liv ville eje et par Matas’er, eller ville eje mit eget parfumeri. Istedet er jeg blogger, med en fræk sygdom (godt nok) – men også men en fræk røv – i mine fede bukser fra LauRie.

Tak til Anja Dürr, som var hende, der gav mig dem i gave og sagde “jeg er træt af at se dit tøj hænge på dig, når du kan have et par jeans på, der føles som pyjamasbukser at have på. Derfor skal du have et par Laurie af mig”.

God weekend I skønne venner.

Min røv bliver placeret i sofaen – måske bar – og der vil jeg slappe af og blive helt frisk ovenpå en ordentlig omgang influenza i denne uge. Så er jeg frisk til en ny uge på mandag.

Vi ses. Møs fra Ibbe

Så er der Booty Bingo
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>