Leger med nye kosttilskud

Kosttilskud

Reklame

Leger med nye kosttilskud

Jeg får muligheden for (engang imellem), at teste nye kosttilskud. Jeg køber meget selv – af kosttilskud – for at styrke og vedligeholde – dét jeg gennem årerne har bygget op – i min krop. Der skal testes nyt ind imellem, så jeg prøver mig frem. Det har jeg altid gjort. Jeg er god til at mærke efter – i min krop.

Jeg vil – TIL INSPIRATION – dele nogle af de nye kosttilskud med jer – og fortælle HVORFOR JEG PRØVER DEM…

ALFA-LIPON+

Det er små gule piller, som jeg tager 1-4 stykker af om dagen (læs selv anbefalede daglige dosis). Jeg tager dem om aftenen inden min aftensmad. Det er anti-inflammatorisk/antioxidant power med både stoffet Alfa-lipon, C- og E-vitamin. Jeg kan ikke mærke, at jeg tager dem, MEN jeg kan mærke, hvis jeg IKKE tager dem. Jeg får mere energi af dem – og jeg føler min krop styrkes. Jeg har taget dem over to måneder, og jeg vil helt sikkert fortsætte…

Læs om dem hos Natur-Drogeriet, hvis I vil vide mere…

RØD ELMEBARK

Rød elmebark købte jeg engang til Fjolle, da han havde noget med mave/tarm ovre hos Rigtig Hundemad Frederiksberg. Da jeg fik sendt Rød elmebark fra Natur-Drogeriet, kom de som sendt fra above. Jeg var lige blevet opereret og mit hele mit mave/tarmsystem var ude af kontrol. Jeg begyndte på Rød elmebark og indenfor 48 timer var der lindring og væk var uro, forstoppelse og maveømhed. Jeg tager dem ikke hver dag, me engang imellem for at nurse min mavse. Rød elmebark er ikke NYT, men det er nyt for mit system, og I like it…

PS. Loppefrøskaller er også fine… Rød elmebark er VARIATION.

GINKGO

Ginkgo er til Jan the man. Han er jo en gammel mand høhø, og jeg gør alt for at hans små grå i toppen bliver ved med at spille. Læs mere om Ginkgo i denne fine artikel.

Q10 og VITALITY MAX

Begge kosttilskud er fra Bnature. Jeg har mødt produkterne hos Gaia Life Greens, som jeg har mødt på Instagram. De har et fedt varekatalog, og jeg får ingen penge for at skrive dette. Jeg vil anbefale et kig forbi deres hjemmeside, fordi jeg selv har fundet gode produkter derinde som eks-vis håndsæber til en super pris.

Q10 tager jeg HVER DAG, og de er essentielle for mine celler (er jeg overbevist om). Bnature er 100% vegetabilsk og vegansk. Co- enzym Q10 er et vitaminlignende stof, der produceres i kroppen men aftager med alderen. Q10 spiller en central rolle i cellernes energiomsætning…

Vitality Max har jeg fået til Jan the man. Han skal have noget mere energi, fordi han har så travlt med at passe mig – sit arbejde og sin familie. De skal gerne give ham lidt mere overskud. Han er indtil videre glad for dem – og det er et godt tegn, når en jyde som Jan siger “de virker fint”…

Spørg mig

Spørg mig – som I plejer – hvis der er tvivl om kontraindikationer og lign. Jeg finder altid – så godt jeg kan – svar til jer.

Og så slutter jeg som altid – efter en snak om kosttilskud – af med dette gamle indlæg, der fortæller lidt om MY TAKE ON HEALTH…

Godmorgen venner and my the health be with you – for helbredet er det kæreste vi har

Ib

2 Comments
  1. Hej Ib.
    Ang Alfa-lipon+, der skriver du, at de også er anti-inflammatoriske. Jeg har en søn på 18 med gigt, så måske det var værd at prøve. Ved du hvad det er, dee gør dem anti-inflammatoriske?

    Pfh tak
    Mette.

    1. De fleste antioxidanter dæmper inflammatorisk aktivitet – og her er Alfa-Lipon en af de stærkeste 😊 – måske er det værd ja 👋🏽👋🏽🙏🏽???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>