Leger med pasteller

Reklame

Leger med pasteller

Foråret bød på disse flotte nyheder fra hhv Kure Bazaar og Vinylux. Jeg har taget et utal af fotos og skrevet om farverne allerede (på Fb og IG), men jeg synes også, at jeg lige ville dele billeder og info om lakkerne herinde.

Er de ikke bare bedårende dejlige???

I ved, at I kan finde begge brands rundt omkring – både online og hos autoriserede forhandler. Jeg ved, at mange af jer allerede har købt.

Kure Bazaar-kollektionen består af fire smukke lakker, der alle er nemme at påføre.

Og så er der Vinylux English Garden Coll

English Garden Coll hedder Vinylux-pastellerne. De er så flotte…

Der er kommet et nyt sommer-look derude – med limited editions.

I skal lige have lov til at se en af farverne, som de har valgt at kalde “Down by the bae” – og den fås kun i en begrænset periode – så skynd jer at få fat i den. Jeg tænker Grækenland – og da jeg ikke ønsker at rejse i år, er det da dejligt, at vi kan rejse i vores hjerner …

Møs fra Ibbe

PS: Det er min nabo’s smukke hånd. Hun lånte lige lakken – og drømte sig dermed til KRETA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.