Lige en shampoo efter min pengepung og hovedbund

Lige en shampoo efter min pengepung og hovedbund

Jeg køber mange shampoo’s. Jeg får også nogle tilsendt, men laaaangt de fleste køber jeg selv – hos min frisør, på webshops eller i Matas. Jeg havde ikke set den her komme. Jeg fik tilsendt en shampoo fra The Body Shop, og jeg indrømmer det, jeg tænkte “ej bær og frugt i hår orker jeg ikke”…

Så kiggede jeg nærmere på den, og læste om den, og testede den.

Jeg er meget glad for denne shampoo

Hold nu op – det er en shampoo, der skal snakkes om. I skal vide noget om denne shampoo, hvis I har hår som mit, der nogle gange virkelig har behov for denne type shampoo. Den er ikke ny, den er bare kommet i en pænere emballage…

Type: anti skæl til tør skællet hovedbund

Resultat: affedtet hår og rar og ren hovedbund, der føles frisk og let 

Duft: mild og ren 

Skumeffekt: særdeles god 

Drøjhed: meget drøj i brug 

     Indhold: community trade honning, ingefær, birkebark og hvidpil (antiinflammatorisk)

Ingefær shampoo

The Body Shop’s Ginger Anti-Dandruff Shampoo er selvfølgelig en god anti-skæl shampoo, og samtidigt en godgørende shampoo for hovedbunden. Når jeg bruger sådan en type shampoo (eller anbefaler den), så er det til perioder, hvor håret er “overnæret” af GODE shampoo’er, hvor håret fedter så hurtigt til, at håret allerede en dag efter en daglig hårvask er fedtet igen.

Ved at bruge en god anti-skæl shampoo (der ikke bare udtørrer og destroyer) et par gange eller tre om måneden, kan det tunge og tætte hår forebygges.

Efter en gang Ginger shampoo er mit hår FEDTFRI og sundt i fire til fem dage. Det er luftigt og let, og ligner sundt sommerhår.

Min varmeste anbefaling til denne shampoo. Prisen er i bund (god) – og den fås i tre størrelser.  Tjek selv The Body Shop’s hjermmeside.

TIP:

Brug en god fugtmist (til ansigtet) til håret efter hårvask. Kom det i vådt hår. Det er så godt. For at rede håret ubesværet ud, skal der (hos nogle) en balsamspray i brug.

Køb den lille størrelse til 30 kroner og test den. Virkelig god investering…

Ginger Root
2 Comments
  1. Da jeg arbejdede i Body Shop for næsten 20 år siden solgte vi også voldsomme mængder af denne shampoo. Og hold da op hvor løste den mange menneskers hovedbundsproblemer…

  2. Den er fantastisk – det er en af de eneste min mand kan tåle. Andre skælshampoo’er giver han brændende og rød hovedbund

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>