Livet i sus og saunagus med blød hud

Livet i sus og saunagus

Væk fra larmen. Væk fra hjemmet.. Væk

Hen til sauna. Hen til infrarød sauna. Hen til saltbad. Hen til ro.

Det kan jeg nemlig være i. Der kan jeg nemlig trække vejret.

To skønne veninder hentede mig i morges og afsted til ro, blød hud, ren hud, nøgenhed og dybe vejrtrækninger ventede. Det var lige hvad jeg kunne bruge. Jeg tror på, at jeg skal meget mere lignende – i #nettobyggeromperioden, ellers klarer jeg det s’gu ikke…

Med i spa idag

Med i spa til vores hud og hår havde jeg gode sager;

Biotherm Skin Fitness kropsshowerskum 200 ml kr 99

En renseskum der fjerner urenheder og sved efter træning. Ingredienser som spirulina alger giver huden en følelse af ekstra energi. Denne kropsmousse gav jeg mig selv i påskegave, da der var tilbud på Biotherm i Matas. Den er vidunderlig, tæt, velduftende og noget så lækker.

Wella Fusion Intense Repair shampoo og balsam cirka kr 100 stk.

Fantastisk shampoo og balsam, som jeg har fået sendt til test, og de har bestået. Wauh. Blødt hår uden klaskeri.

Ecooking 24 timers creme kr 249 for 50 ml

Skøn dansk, økologisk og vegansk dag- og nat-creme. Super fugtgivende creme og noget så blød- og god-gørende. Lov mig at tjekke Ecooking ud, når I går på jagt efter god dansk håndværk og økologi. Se mere på Ecooking’s hjemmeside (hvor jeg også køber opvaskemiddel og håndsæbe)

Comfort Zone Tranquillity body lotion 200 ml kr 259

Yndlings afslapnings bodylotion, som jeg har købt på tilbud i Stylebox by matas. Jeg elsker Tranquillity-serien. Lige netop denne bodylotion er ideel til spa, da den er let og skabt til “fugtigt” klima.

Frederiksberg Svømmehal Kurbad

Jeg ville da helst til Bella Sky eller Skodsborg, men der er sgu lidt for langt på en spasserjeep derhen. Frb. Kurbad er rimelig tæt på mig, og det er til en overkommelig pris. Elskede især Infrarød sauna, og saunagus var virkelig rart for krop og sjæl. Det er ikke sidste gang, jeg kaster hele min krop med deller, rynker og overvægt i en badedragt og svømmer langt væk fra larm “på toppen af Frederiksberg” – (ovenpå Netto)…

3 Comments
  1. Hej 🙂 Kurbadet i Vestbadet er også værd at anbefale og koster heller ikke en formue. Tror det er 160 kr. Og for den sagsskyld det der er i Glostrup Badet. Selvfølgelig ikke så tæt på som Frb. 🙂

  2. Det gad jeg godt prøve… Har du prøvet den bodylotion fra Biotherm, som er samme serie som krop shower skummen???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>